2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Bulviu patiekalai

Bulviu patiekalai Bulvių, bulviniai patiekalai, receptai. Populiariausias lietuviškas maistas, virtuvė. DELFI - Visas pasaulis gamina patiekalus iš bulvių.

Bulviu patiekalai
Kiekviena tauta turi bulvių patiekalų, kurie tokie gardūs, kad išplito toli už savo šalies sienų. Apie Peru rašo mano draugė, pasaulio pilietė, keliautoja ir rašytoja Jurga. Bulvės - labai populiari daržovė, pasigaminkite patys! Daugybė patiekalų receptų ir naudingų patarimų.


Bulviu patiekalai
Patiekalų receptai iš bulvių su patiekalų gaminimo detaliomis nuotraukomis. Savaitgalio virtuvėje – bulvių patiekalai. Bulves supjaustome kubeliais ir išverdame sūdytame vandenyje. VIRTŲ BULVIŲ BLYNELIAI 7-8 bulvės kiaušinis šaukštas miltų šaukštas krakmolo 3 šaukštai pyrago džiūvėsėlių druskos. Paprasti, nešventiniai pietūs, bet tikrai labai skanūs“, – teigia Vokietijoje gyvenanti Andžela Labanauskas, konkursui „Mano virtuvė kvepia. Išbandykite dar neragautus bulvių patiekalus su žurnalo „Moteris“ neseniai išleista Giedrės Barauskienės knyga „Bulvės kelionė. Gardžiausių bulvinių patiekalų receptai.


Galima kepti keptuvėje, galima dėti į troškinimo indą ir ruošti kaip švilpikus. Bulvė, vartojama kaip pagrindinis patiekalas ar garnyras, puikiai tiks jūsų priešpiečiams ir vakarienei.

Bulviu patiekalai
Sotus ir nesunkiai paruošiamas patiekalas. Saldžiųjų bulvių ir varškės kotletai. Neįprasto skonio bei kiek saldoki, tačiau visai skanūs saldžiųjų bulvių ir varškės kotletai patiko visai mūsų. Galite pasirinkti su: 1) Grybų padažu; 2) Varškės padažu; 3) Grietine.


Ingredientai: 6 bulvės 1 pusė didelės cukinijos 1 svogūnas 4 česnako skiltelės 2 v. Gaminimas: Bulves, česnakus bei svogūną nulupame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...