2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Karambit peilis

Karambit peilis Peilio ašmenys pagaminti iš grūdinto plieno. Techniniai duomenys: Ašmenų ilgis: 76 mm. Taktinis, sulankstomas peilis su pjautuvo formos ašmenimis.

Karambit peilis
Ašmenys atidaromi tiek kaire, tiek dešine ranka. Indoneziečių peilis naudojamas savigynos tikslais. Peilis Karambit Albainox - Bull 19277. Labas vakaras , taip nutiko kad draugas atsinešė peilį karambit į mokyklą pasirodyti prieš mus.


Karambit peilis
Ir taip nutiko kad netikėtai mokytoją užmatė ir. Sveiki, parduodu nauja, aštrų karambit peilį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Originalios išvaizdos Karambit tipo peilis. Haller Tame Karambit peilis su juoda rankena. KARAMBIT" Atlenkiamoji - šis variantas nereikalauja jo apvalkalą pirkimą, ir yra patogesnis naudoti kasdien. Pavyzdžiui, peilis KARAMBIT (užsienio literatūroje jis vadinamas karambitom) - legendinis ginklas su forma ir turtingą istoriją. Daugelyje šalių draudžiami lengvai paslepiami bei lengvai parengiami naudojimui peiliai.


Todėl fiksas prie diržo aplinkinių saugumo požiūriu.

Karambit peilis
In this video, i cut clean through two 16. Karambitas yra gana universalus peilis, sukurtas jo naudotojo. Pasak įvairių versijų žodis "KARAMBIT" reiškia "tigro letena" arba "atšaką", priklausomai nuo to, ar skaičiuoti šio peilio gyventojų Malajų. Būčiau dėkinga už konkrečių modelių pavadinimus. Ginklais Lietuvoje laikoma daug daiktų: ir dujiniai ar oriniai pistoletai, peiliai.


Domina butent Karambit modelis, taciau sio peilio asmenu ilgis siektiek virsyja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...