2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Camelia internete

Camelia internete INTERNETINĖJE VAISTINĖJE „CAMELIA“ GALITE PREKES ĮSIGYTI PIGIAU NEI ĮPRASTOJE VAISTINĖJE IR PASINAUDOTI YPAČ. Nuo šiol ne tik grožio prekes, bet ir nereceptinius vaistinius preparatus internetu užsisakę gyventojai juos gaus nurodytu adresu. Vaistinių tinklas visoje Lietuvoje.

Camelia internete
Pamažu populiarėja internetinės vaistinės, siūlančios ne tik užsisakyti norimas sveikatos priežiūros prekes, bet ir internetu pasikonsultuoti su. Camelia vaistinė - mažų kainų vaistinė. Užpildytą Mažų kainų kortelės anketą pateikite bet kurioje CAMELIA vaistinėje arba informuokite vaistininką apie užpildytą anketą internete, pateikdami savo. Pradėkime mokslo metus lengvai!
Camelia internete
Perkant prekes internetu labai ilgai užtrunka pats pristatymas tiek į vaistinę, tiek ir į namus ar dar kur nors.


Sveiki, esu Nijolė Pakėnienė, Šiaulių valstybinės kolegijos įmonių ir įstaigų administravimo trečio kurso studentė. CAMELIA VAISTINĖ akcijos ir nuolaidos, CAMELIA VAISTINĖ ir kitų prekybos tinklų akcijų ir nuolaidų leidiniai. Visiems maisto papildams iki -60 %“, „Visiems. Baltijos šalyse interneto parduotuvė Pigu. Visaginas, PC “Domino”, 1 aukštas. Nuo šių metų įsigaliojo nauja Sveikatos apsaugos ministerijos patvirtinta tvarka, pagal kurią nereceptinius vaistus jau galima pirkti ir internetu.


Nacionalinės vaistų prekybos asociacijos (NVPA) direktorė. Skaičiuojame: kur geriau prekiauti – internete ar fizinėje parduotuvėje?

Camelia internete
Visus receptinius vaistus galite užsisakyti internetu ir atsiimti arčiausiai esančioje vaistinėje. Receptiniai vaistai įsigyjami tik su gydytojo receptu. Efarma - Internetinė vaistinė rūpinasi greitu užsakytu prekių pristatymu tiek į namus tiek į darbą. Taip pat pristatome ir į užsienį.


LABa pagrindinio dokumento prieigos teisės: Laisvai prieinamas internete.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...