2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Kanados provincija

Kanados provincija Kanada susideda iš trylikos administracinių vienetų: dešimties provincijų ir trijų teritorijų. Provincijų vyriausybės dalinasi valdžia su Kanados federaline valdžia. Rodoma 10 šios kategorijos puslapių (iš viso kategorijoje yra 10 puslapių).

Kanados provincija
Kanada – valstybė Šiaurės Amerikos šiaurinėje dalyje. Galima rašyti be lietuviškų raidžių. Kanados provincijos ir teritorijos turi teisę nusistatyti savo oficialias kalbas. Dėl „galimos grėsmės“ evakuotos visos mokyklos, įsikūrusios Kanados Princo Edvardo salos provincijoje, pranešė policija, skelbia naujienų.


Kanados provincija
Oficialiai pavasaris prasidėjo kovo 20 dieną, bet gamta, matyt, turi kitų planų dėl Kanados. Rytinių provincijų Niūfaundlendo ir Labradoro. Ateityje Kauno regionas galėtų tapti Albertos provincijos (Kanada) partneriu. Tokią nuomonę ketvirtadienį išsakė Kauno rajono savivaldybėje. Kaip praneša naujienų agentūra CBC, iš oficialaus Albertos provincijos diagnostinio žinyno tik neseniai buvo pašalintas homoseksualumas. Kanados - Ontarijo, Kvebeko, Atlanto provincijų kelionių gidas su visa svarbia informacija. LIETUVOS RESPUBLIKA IR KANADA, toliau – Šalys.


Kalnas Britų Kolumbijos provincijoje, Kanados vakaruose pav. Kitas ES ir kanados panašumas – tai, ką kai kurie mokslininkai vadina „asimetriniu federalizmu“.

Kanados provincija
Tiek valstybės ES, tiek provincijos Kanadoje. Pietvakariuose ribojasi su Ontariju. Kanada, ypač Vankuveris, yra viena iš brangiausių vietų gyventi, o aš. Negaliu kalbėti apie visą Kanadą, nes kiekviena provincija turi. Kvebekas garsėja mėsos pyragais (tourtieres), žirnių sriuba, keptomis pupomis, kiaulienos, kumpio.


Albertos provincijos Fort Miurėjaus mieste Kanados vakaruose, kur siaučia miško gaisrai, sudegė apie 1,6 tūkstančio gyvenamųjų namų ir kitų. Naujoji Škotija, tai vaizdinga istorinė Kanados Provincija apsupta Atlanto vandenyno, tik 20-ies kilometrų sausumos ruožas ją riboja su likusia Kanados dalimi. Beautiful British Columbia – čia užrašyta ant kiekvieno.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...