2017 m. sausio 25 d., trečiadienis

Darbalaukio fonai

Darbalaukio fonai Išsirinkite ir siųskitės aukštos kokybės nuotraukas su gamtos vaizdais. Gamtovaizdžio, grybų, uogų, vabzdžių fotografijos. Kadangi greitai Helovinas - puiki linksma šventė, tai šiame darbalaukio fonų rinkinyje jūs rasite nemažai baisių ir linksmu Helovino fonų.

Darbalaukio fonai
Atsisiųsti 1920X1200Sukūrėme keletą darbalaukio fonų, kuriuos galite atsisiųsti ir naudoti savo kompiuteriuose. Fonuose yra įkomponuotas vieno mėnesio. Feliksui kiekviena diena − nauja galimybė iškrėsti išdaigą.
Darbalaukio fonai
Mūsų FELIX darbalaukio fonų rinkinyje jis užfiksuotas išdykaujantis – nieko nelaukę atsisiųskite.


Pasirinkite savo įrenginio ekrano rezoliuciją. FRISKIES sukūrė darbalaukio fonus, kuriuos galite atsisiųsti ir naudoti savo nešiojamajame, staliniame kompiuteryje, „iPad“ ar išmaniajame telefone. Ar jums praverstu papildoma motyvacija mokytis norvegų kalbos? Jeigu norite užsidėti darbalaukio foną iš interneto, tai spauskite su dešiniu pelės mygtuku ant nuotraukos ir lygiai taip pat pasirinkite “Set as Desktop Background. Pristatome jums kompiuterių darbalaukio fonus. Norėdami atsisiųsti darbalaukio foną spauskite ant norimo darbalaukio fono, atsidarius. Visas nuotraukas galite naudoti kaip darbalaukio foną. Nepamirškite vertinti, komentuoti ir prenumeruoti.


Darbalaukio fonai
Darbalaukio fonai parsisiuntimui (download). OS“ darbalaukio fonai ir vėliau panaudotos reklaminėje naujų. Aukštos kokybės darbalaukio paveiksliukų rinkinukas vaisių, uogų tematika. Sultingos raudonos uogytės – braškės. Liepos mėnesio darbalaukio fonai jau paruošti, jums lieka tik išsirinkti ir parsisiųsti labiuausiai patinkantį. Paspauskite ant norimo darbalaukio fono, kad jį. Warning: Creating default object from empty value in. Seksualūs karštų merginų darbalaukio fonai.


Viduje daugiau nei 400 paveiksliukų gėrio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...