2017 m. sausio 24 d., antradienis

Megztos moteriškos kepurės žiemai

Megztos moteriškos kepurės žiemai Tačiau net ir toks lakoniškas mados megzti kepures 2016 ir ypatybės originalius mažai "vaikams" dekoro - didelį šepetį ir. Labai patogios, nes nereikia šaliko, raišioti, o kaklas uždengtas ir gražiai prigludusi prie galvytės kepurytė. Страница 5 - Forumas - Jolitos.

Megztos moteriškos kepurės žiemai
Daugiau rezultatų iš rankdarbiai. Megztas pereinamų spalvų šiltas komplektas: šalis, kepuraitė ir riešinės. Megztos žieminės kepurės - Knitasknitas. Moteriškos kepuraitės ir šalikėlio komplektukas "Žiedas".


Megztos moteriškos kepurės žiemai
Ovalas laikomas idealiausia veido forma, kuriai tinka beveik visi galvos apdangalai: vyriškojo modelio skrybėlės, megztos kepurės, beretės. Svarbu išryškinti moteriškumą, pabrėžti švelnumą, įkvėpimo verta semtis. Jei matėte mano prieš tai megztas dvi žiemines kepures, tai ši stiliumi visiškai. Pradedama megzti nuo snapelio plonesniais siūlais. Rinkitės iš gausaus asortimento, kurį sudaro tik žinomi prekiniai ženklai. Kepurės, šalikai, pirštinės ir kt. How to Crochet rib hat (step by step video) - Yolanda Soto Lopez - Duration: 20:23.


Ji gali turėti megztus pailginimus ausų srityje, žavingas sagutes, gėlytes ar švelnaus. Spintoje turi ne vieną kepurę, tačiau neįsivaizduoji, ar nors viena šiemet dar bus madinga?

Megztos moteriškos kepurės žiemai
Miestietės įvaizdį puikiai papildys megzta kepurė – tokią savo spintoje greičiausiai turi kiekviena. Ona - Virbalais megzta moteriška kepurė Žiema mezginys. Maria Höfl-Riesch megzta kepurė. Nertos, megztos, įvairių gamintojų, kiekvienam pagal skonį. Skubiai labai grazi juodsidabres lapes kepure. Nauja moteriška Moncler kepurė.


Iš natūralaus kailio juostelių megzta minkštutė šilta stilinga kepurė. Visos mėgstančios megzti dalinamės savo darbeliais :). Už lango šalta žiema – reikia pirštinių. Tai prabangu, šilta ir labai moteriška, tad kodėl gi neįsigijus šio dėmesį. Kaip ir megztos kepurės, taip ir megzti šalikai nesitraukia iš mados. Galėsite pasirinkti kepures užrišamas raišteliais arba užmaunamas.


Taip pat galėsite išsirinkti kepures.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...