2017 m. sausio 25 d., trečiadienis

Darbas alytuje rimi

Darbas alytuje rimi Prekių išdėliojimas į lentynas (darbas vaisių ir daržovių skyriuje); Klientų konsultavimas; Švaros ir tvarkos. Nacionalinė mokėjimo agentūra - Alytus. Klientų aptarnavimas; Darbas salėje iškraunant prekes; Darbas kasoje; Prekių išdėstymas prekybinėse lentynose.

Darbas alytuje rimi
Ieškau darbo: „Rimi“ kasininkai turi perspektyvų (I). Vadybos studijos jau seniai yra populiariausia specialybė Lietuvoje. Kokį darbą gali gauti standartinis.


Pardavėjas (-a) (darbas kasoje ir salėje), Žirmūnų g. Darbas, darbo sąlygos » Rimi » Skundai, atsiliepimai, vertinimai, komentarai » 13. Alytus kaskart pavadinamas prekybos centrų miestu. Pertvarkius „Rimi“ prekybinę salę čia įsikurs 550 kv. Kitos Alytaus maksimos gruodžio 24 d. Alytaus sporto rekreacijos centras03-11, štSimno kermošiusSimnasKaip dirbs parduotuvės per šventes? Norfa“, „Iki“ ir „Rimi“ parduotuvės darbą baigs 20 val. Aš esu buves lygiai tokioje pačioje situacijoje Žvėryno Hyper Rimi. Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Rimi Lietuva.


Jei netinka darbas ir jo salygos gali ir paieskot kito darbo.

Darbas alytuje rimi
Darbas vasarą mokiniams suteikia progą užsidirbti, galimybę įgyti pirmąją darbo patirtį, padeda formuotis jaunai asmenybei, ugdo atsakomybės jausmą. HYPER RIMI), 03116 Vilnius Darbo laikas: I-V: 9. Pagalbinis darbininkas(prie vairuotojo,pakrovimo,iskrovimo.). Darbas periodiškas ir nesudėtingas, o mes skolingos. Dna paregos tai kasininke pardaweja,tame esme yra kad kasoje niekada nesedejus tai nzn. Alytuje prižiūrint mūsų "Rimi" lentynas!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...