2017 m. sausio 25 d., trečiadienis

Spauda ant.marskineliu kaune

Spauda ant.marskineliu kaune Patarsime kuris būdas geriausias! Prekyba reklaminiais drabužiais. Produktų kaina su spauda skaičiuojasi pagal formulę: produktas + spauda.

Spauda ant.marskineliu kaune
Užrašai ant marškinėlių ir ne tik! Dalyvausite parodoje, turėsite įmonės šventę, eisite drauge sportuoti? T-idėjos E-Store” siūlo platų marškinėlių asortimentą norima spauda Galime.


PPC Kauno „Akropolis“, PPC Klaipėdos „Akropolis“, PC „Saulės miestas“ ).

Spauda ant.marskineliu kaune
Gaminame lipdukus - Lipdukų gamyba Kaune - Vilniuj. GAMINAME LIPDUKUS - Interjero. Spauda ant tekstilės šiais laikais tampa labai populiari. Uždedame bet kokios formos ir dydžio spaudą ant marškinėlių, kepuraičių, prijuosčių, darbo rūbų, skėčių. Dedame spauda ant marškinėlių ir kitos tekstilės. Reklaminių marškinėlių prekyba. UAB "Drabužiai reklamai" Kaune.


Ad guru – stipri, įžvalgių ir kūrybiškų žmonių komanda, įsikūrusi Kaune. Tai ne vien pramoginis dalykas, tai puikus būdas.

Spauda ant.marskineliu kaune
Taip pat galite užsisakyti užrašus ar kitą spaudą ant marškinėlių. Spalvota skaitmeninė spauda - tai vienas iš moderniausių spausdinimo metodų ant tekstilės. Logo spauda ant drabužių, Logo silkografija, logo siuvinejimas, Logo ant marskineliu, logo ant drabuziu, logo uzdejimas. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Nepaprastai svarbu, kad marškinėliai, kepuraitės ir kt. Dizainas, paruošimas ir spauda ant marškinėlių, džemperių, puodelių, dėlionių ir kitos atributikos - PrintSHOP. Mūsų parduotuves galite rasti Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos Akropoliuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...