2017 m. sausio 8 d., sekmadienis

Ermitazas uzuolaidos

Ermitazas uzuolaidos Užuolaidos, karnizai - Užuolaidos ir jų siuvimo aksesuarai. ERMITAŽAS Kaune; Raudondvario. Sveikos, noriu pasisiūt užuolaidas su žiedais spaudžiamais į užuolaidą, o jie Ermitaže kainuoja virš 2 litų vienas, o juos reikia kas 10 cm dėti.

Ermitazas uzuolaidos
Vonios kambario aksesuarai - Dušo užuolaidos. Kreipkites jau dabar ir mes padėsime jums pasirinkti tinkamiausią jūsų. Pristatymas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kituose miestuose! Ritininė užuolaida „Futura“ Black Out C4MSLS, 100 x 230 cm.
Ermitazas uzuolaidos
Platus asortimentas, greitas pristatymas, patogus atsiskaitymas.


Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Ermitažas. Na ka, nusivyle buvom, bet sutikome, nes nebenorejome daugiau laukti ir tikrai tos uzuolaidos patiko. Naujausios Moki-veži akcijos, taikomas nuolaidos, vykdomi Išpardavimai ir specialūs pasiūlymai. Leisk Sau Daugiau - Mokėk Dar Mažiau! Roletai, užuolaidos, karnizai. PC Ermitžas), Kaunas, LT-47501. Tikriausiai nebuvote dar pas mus.


Didžiulis pasirinkimas, itin aukšta kokybė.

Ermitazas uzuolaidos
Kiekvieno skoniui ir interjerui. Ateikite ir įsitikinkite patys. Anot Ermitažo muziejaus kuratorės Martos Kryzhanovskos. Dancigo indai, prabangios užuolaidos, kurias sukūrė. PC "Akropolis" (persikėlėme į kitas patalpas tame pačiame prekybos centre, įėjimas iš "Ermitažo" pusės).


Mus rasite prie "Ermitažo" kasų. Kita vertus, Klaipėdos "Ermitažas" - tai naujo tipo parduotuvė, kur optimizuota logistika bei sandėliavimas ne tik taupo pirkėjų laiką, bet ir mažina kaštus, o tai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...