2017 m. sausio 8 d., sekmadienis

Vaikiskos megztos liemenes

Vaikiskos megztos liemenes Nesudėtingas mezgimo aprašymas. Kaip megzti liemenės viršų horizontaliomis akimis galite rasti čia. Posts about vaikiskos megztos liemenes written by siltassiulas.

Vaikiskos megztos liemenes
Minkštutis ir šiltutis iš vaikiškos itališkos merino vilnos - megztinukas, kelnytės. Vaikiškos megztos liemenės jūsų vaikučiams. Liemenės plotis – 28 cm, ilgis – 40 cm).


Keliu tema i virsu ir rodau ka tik pabaigta liemene busimam zentui smile.

Vaikiskos megztos liemenes
Norint megzti didesnę kepurėlę reikia akių didinti po 4, pvz užsimečiau 52 akis, bet kepurę. Kepurės užbaigimas, siūlų slėpimas, raikštelio nėrimas vąšeliu:. Kad nesušaltų mažiukų ausytės, mezgame jiems kepurytes su ausimis. Gelbėjimosi liemenes galite apžiūrėti ir įsigyti už gerą kainą internetu, bei mūsų turizmo prekių parduotuvėse Kaune ir Panevėžyje. Megzta liemenė, ivairių spalvų. Nuostabaus grozio megztos juodsidabres lapes liemenes su puosniu kalnierium.


Дневник Milduze Виртуальный дневник Milduze Темы:. Sveikos, gal kas turite kokia schemute liemenei megsti berniukui iki 1. Aciu labai dabar galiu pradeti megzti kelnytes o naujagimiui ka turit.

Vaikiskos megztos liemenes
Klasikinės megztos liemenės – tai vilnonės, megztos liemenės, kurios dažniausiai yra dėvimos ant marškinių. Jos gerai priglunda prie kūno ir. Mezginiai vaikams ir jų tėvams, šalikai, pirštinės, kepurės… Taip pat. Straipsniai apie vaikiskos megztos liemenes kuriuos parašė siltassiulas. Kokybiški mezgimo siūlai internetu ir jaukios mezginių. Drabužėliai augintiniams (megzti ir nerti):.


Visos mėgstančios megzti dalinamės savo darbeliais :).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...