2017 m. sausio 24 d., antradienis

Ezeru gyliu zemelapiai

Ezeru gyliu zemelapiai Lietuvos ežerų batimetriniai (gylių) planai. Baltieji Lakajai batimetrinis zemelapis; Juopdieji Lakajai batimetrinis zemelapis; samavas. Ežerų batimetriniai žemėlapiai yra įvairaus detalumo, todėl mažiausio.

Ezeru gyliu zemelapiai
Virš 100 ežerų batimetrija ir jų kontūrai. Vievio ezeras per visa diena , ir tai is 12m gylio. Straipsnio antraštė, Autorius, Populiarūs. Stirnių ežeras, Administrator, 2768.
Ezeru gyliu zemelapiai
Išilgai duburio yra 5–40 m gylio daubų.


Iš Rašios ežero įteka Rašelė, iš Kamužėlio ežero – Kamužė, iš Tramio I ežero – Tramys, iš Rudesos ežero – Rudesa. Nardymo vietos, straipsniai, bendraminciai ir visa reikalinga informacija jums yra cia! Dugno kietumo žemėlapį; Gylių žemėlapį; Surinkti informaciją apie po vandeniu. Batimetriniai ežerų žemėlapiai (atnaujinta 2010-02-01). Kuršių marios, Kauno marios ir 108 ezerai. Kortelė tinka visiems Lowrance modeliams. Ruošiantis į žūklę nepažįstamame ežere, labai pravartu turėti batimetrinį žemėlapį. Foto, video reportažai, komentarai.


Ezeru gyliu zemelapiai
Programėlė skirta žvejams, tinka ir poledinės žūklės mėgėjams, nardytojams ir keliautojams, visiems, kurie nori pažinti savo kraštą! Aisku ezeru sarasas toks, kad kuklesnio buti negali, bet vis gi geriau negu nieko. Akmena, N54 39,8 E24 53,5, Trakų raj. Alaušai, N55 17,9 E25 05,4, Molėtų raj. Batimetrija – tai vandens telkinių gylių matavimas ir žymėjimas žemėlapyje taip sudarant batimetrinius žemėlapius. Asvejos regioninio parko ežerų Asvejos, Baluošų ir Žverno bioįvairovė pradėta tyrinėti prieš 40 metų.


Didžiausi gyliai - pietrytinėje ežero dalyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...