2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Grudinto stiklo kvadrato kaina

Grudinto stiklo kvadrato kaina Grūdintas stiklas dar vadinamas ,, Saugiu ", nes duždamas subyra į daug smulkių, bukomis briaunomis stiklo gabaliukų. Todėl susižeisti galimybė yra minimali. Stogas iš skardos( nuotraukoje iš 6mm grūdinto, dažyto RAL 7016 stiklo + 1000eur).

Grudinto stiklo kvadrato kaina
Tokio kaina su skardiniu stogu 1400eur + PVM Galime atvežti ir sumontuoti. Pilko stiklo figūrinė lentynėlė 500x120 mm. Grūdinto stiklo kaina Lietuvoje, įmonių paieška Info. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


Grudinto stiklo kvadrato kaina
Dažniausiai stiklo pertvaroms, vitrinoms iš vienasluoksnio stiklo, varstomoms durims naudojamas 10 mm storio grūdintas stiklas,- optimalus sprendimas kainos. Grūdintas stiklas: tai saugus stiklas, kuris gali būti panaudojamas labai įvairiai;; atitinka 1C1 ir 1C2 saugos klases pagal EN 12600 reikalavimus;; dėl padidinto. Stiklita - stiklų ir veidrodžių apdirbimas, gamyba, projektavimas. UAB „STIKLITA“ atliekamomis stiklo apdirbimo paslaugomis. Didžiausi matmenys - 2250 x 3210 mm, stiklo storis - 2 - 19 mm. SAUGUMĄ PADIDINANTIS - tai grūdintas bei laminuotas stiklas.


Daugiau kaip šimtas rūšių lakštinio skaidraus, tonuoto, raštuoto, laminuoto, karščiui ir ugniai atsparaus stiklo,; Įvairių storių ir atspalvių. Gaminio kvadrato kaina priklauso nuo bendro gaminių kiekio, pasirinktos furnitūros. Nors grūdintas stiklas gali sudužti , jo šukės neturi aštrių briaunų.

Grudinto stiklo kvadrato kaina
Akcija) Išmatavimai 117,5x64,5 cm(aukštis 44cm) Storas grūdintas stiklas su chromuoto metalo detalėmis su ratuikais. Jei stiklo paketas dviejų stiklų, rekomenduojama naudoti vieną grūdintą ir vieną. Stiklo paketai skaičiuoklė visos kainos. O tas stiklas neturi buti grudintas ar koks specialus ? Stilingas ir modernus stiklas virtuvėje - lengva priežiūra: dažytas Lacobel stiklas ir stiklas su grafika(fototapetas).


Stiklas, pageidaujant, gali būti grūdintas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...