2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Sveikinimai dukrai nuo mamos dainos zodziai

Sveikinimai dukrai nuo mamos dainos zodziai Jampolskis Irūna - "Dukrai" - Paškevičius - Duration: 3:46. Tavąsias lūpas ir žodžius, Kuriais šaukei mane mažytė, Kuriais žaidei mamos vardu. Lai išsipildo viskas, ko linkėjau pirmąją Tavo gyvenimo akimirką.

Sveikinimai dukrai nuo mamos dainos zodziai
Nesustodama ieškok ir priimk iššūkius. Surask norimą užsiėmimą, ir tegul jis gerai sekasi. Apžiūrinėjau Akropolyje nuotraukas ir užkliuvo akys už šių žodžių wub.


Aš nemačiau jokios mamos ir todėl akivaizdu, kad jos nėra.

Sveikinimai dukrai nuo mamos dainos zodziai
Juk kai viskas nutyla, galima išgirsti kaip ji dainuoja ir pajusti, kaip ji glosto mūsų. Sveikinimai: žodžiai, eilėraščiai, posakiai. Sarge ateities Gal ir tu paverk Ant peties. Aš tave meldžiau, mūsų neišskirt laiko vis mažiau. Tikiuosi, kad šie nuostabūs žodžiai Jus įkvėps parašyti laiškutį su savo mintimis ir palinkėjimais. Nebūtinai tik dukrai, tos pačios gyvenimo tiesos galioja ir sūnui.


Ateina jubiliejai, nors nelaukiam, Juos atneša greiti laiko. Su gimtadieniu sveikina… Gimimo dienos proga tegul tau skamba pats gražiausias valsas, pati skambiausia daina. Gyvenimiškos mintys, teigiamos emocijos, humoras, dainų tekstai, įdomybės, diskusijos, skaidrės.

Sveikinimai dukrai nuo mamos dainos zodziai
Gimtadienio sveikinimai, atvirukai su gimtadieniu, SMS žinutės. Juk kūdikio verksmas gražiausia daina, Juk kūdikio džiaugsmas – mamos dovana. Kalbėk, kalbėk ir dar kartą kalbėki Švelnius žodžius į ausį savo vaikui. Gražūs žodžiai - palinkėjimai gimtadieniui. Daug saulėtos padangės ir skambančių dainų, Ta meilė, kur.


Ar girdėjai, kaip žodžiai šlamėjo: „Su gimimo diena. Tau- vėjo šiurenimas ir švelniausi žodžiai. Tik meilei, darbui, pareigai, vaikams. Išmok pasakyti žodį „ne“ ir nebijok juo naudotis. Tau teks parašyti savo gyvenimo istoriją, tad. Mamyte, tu išmokei mus žengti pirmąjį žingsnį rūpestingai globodama mūsų trapiuosius sparnus. Mama gražiausias žodis žemėj, į jį sutelpa visi kiti.


Brangūs vaikai, daug gražių žodžių, daug išmintingų pamokymų norėtume. Originaliausi gimtadienio sveikinimai, tostai ir dovanų idėjos vienoje vietoje! Speigų daina – skambiausias juokas, Ir visa tai vien tavyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...