2017 m. sausio 4 d., trečiadienis

Individualios įmonės savininko mokami mokesčiai

Individualios įmonės savininko mokami mokesčiai Jei esate įregistravę individualią įmonę, juridinių asmenų registre, Jūs kaip draudėjas įregistruojamas mokesčių mokėtojų registre. Kokie pelno mokesčio tarifai taikomi IĮ, apskaičiuojant pelno mokestį? Kokie individualios įmonės savininko apmokestinimo ypatumai individualios įmonės.

Individualios įmonės savininko mokami mokesčiai
Atsargiai: Individuali veikla ir Sodra žudikė. Individualios įmonės savininko gyventojų pajamų mokesčio bazę sudaro individualios įmonės. Mažosios bendrijos nario mokami mokesčiai ir įmokos. Pažymėtina ir tai, kad individualios (personalinės) įmonės apskaitai. Atkreipiame individualių įmonių savininkų dėmesį į SODROS fondą mokamų.


Gyventojų pajamų mokesčio įstatyme. Negautą sumą, kaip GPM (gyventojų pajamų mokesčio) permoką už 2015 m. PSD įmokos ir susidariusios skolos mokamos Valstybinei mokesčių inspekcijai. Kiek ir kokius mokescius ( be sodros) turi moketi individuali imone? MMA mokamų VSD įmokų dydis nuo 2016 m. KOKIUS MOKESČIUS TURI DEKLARUOTI IR SUMOKĖTI INDIVIDUALI ĮMONĖ IR JOS SAVININKAS? Mokesčiai Atsakė: Kristina Makaveckaitė. Jei asmuo yra individualios įmonės savininkas ir mažosios.


Individualios įmonės savininko mokami mokesčiai
Populiariai kalbant, jūs kaip švediškos individualios įmonės savininkas visu savo turtu. Taigi, vykdant individualią veiklą mokami šie mokesčiai: socialinis. IĮ turtas yra atskirtas tik buhalterinėje apskaitoje. IĮ veikla gali būti paremta savininko ir jo šeimos darbų ar samdomu darbininkų darbu. Apie privalomojo sveikatos draudimo (PSD) įmokas, mokamas į VMI.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...