2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Juodi anekdotai apie negrus

Juodi anekdotai apie negrus Nes per “pachmielą” išvis nieko nebematytų? Komisijos pirmininkas jam įteikia ginklą ir pareiškia: -Tai geriausias jūsų kvalifikacijos įvertinimo būdas. SS karininkas: - Žydai, pagaliau šiandien, po penkerių metų, jūs galite pasikeisti kelnes.

Juodi anekdotai apie negrus
Negrų džiaze pučiu pačią didžiausią dūdą! Trys draugės kalbasi intymiomis temomis. Viena sako: - Vakar paėmiau savo vyrą už. Tradicinis studentiškas bendrabutis: viename kambaryje - geriama, kitame - mylimasi.
Juodi anekdotai apie negrus
Ir staiga studentai (tie, kurie geria) išgirsta klaikų isterišką merginos juoką.


Labiausiai aktualūs anekdotai pateikiami pirmame puslapyje. Naujausi anekdotai, kategorija Trumpi. Kažkur Alabamoje… Juodaodžių šeimos virtuvė… Moteris maišo tešlą blynams, prie jos pribėga mažas negriukas, patenkintas įkiša rankas į miltus. Atsiprašome, už į eterį pakliuvusius, nežinomo vartotojo atsiųstus, juodo humoro anekdotus apie žydų tautybės asmenis. Tu nežinai, ką reiškia naujoji ekonominė sistema? Vaizdžiai kalbant, įsivaizduok – tau nuvilko švarką, vietoj jo. Sudegusio teatro artistės Apolionijos Zizirskienės priimamasis - svetainė. Naujienos, humoras, nuotraukų galerija, rekordai.


Juodi anekdotai apie negrus
Pati mėgstu juodą humorą, galbūt ne aš viena tokia? Kažkas nuo mano komentaro net springti pradėjo, tai rašom čia anekdotus. Už šį garsiai papasakotą anekdotą viena Berlyno amunicijos fabriko darbininkė buvo nuteista ir sušaudyta 1944 m. Nei cia tavo siti anekdotai juodi, nei ksenofobiniai, ir jau tikrai nei pro. Na, tokie anekdotai - pagiriantys žydų apsukrumą, sumanumą ir visų. Matai, 40% juodojo humoro anekdotų yra apie žydus, 40% apie negrus ir. Rašysi blogai apie žydus – antisemitas, apie negrus – rasistas, apie gėjus – homofobas, apie. Petriuko amžių: pradedama nuo anekdotų apie mažametį Petriuką ir baigiama anekdotais. Vaikai, o ar žinote, kieno juodi kiaušiniai?


Parsisiųsk programėlę ir naudokis daug patogiau! Galėsi peržiūrėti anekdotus net be interneto! Visada atsirasdavo žmonių, nebijojusių pablevyzgoti prieš Dievą. Daugel jų dabar guli nutrenkti žaibo, tačiau išmintis liko. Jei kartais žinote kokį naują anekdotą. Geltonas su įstrižomis juodomis juostelėmis.


Anekdotas - Jei moteris mėgsta laikyti galvą. Tegyvuoja Afrika, - išmetė du negrus. Palyginti visai neseniai, prieš kokius penkiasdešimt, metų populiarus satyrinis žurnalas „Punch“ buvo pilnas anekdotų apie negrus. P: Rauduona, su juodais taskeliais, su juoda galvyte ir su juodais. Ką reiškia, kai negrų kaimas atsiduria.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...