2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Siulines uzuolaidos

Siulines uzuolaidos Užuolaidos internetu gera kaina! Platus pasirinkimas, kokybiškos prekės, paprastas ir saugus pirkimas - viskas vienoje vietoje. Pristatymas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kituose miestuose! VISOJE LIETUVOJE už piniginei draugišką kainą. Galėsite rinktis iš 4 dydžių ir net 10. Tai praktiška ir daili interjero detalė, kurią pas mus įsigysite už patrauklią kainą. Atnaujinkite savo namus su TavoSapnas.


Siulines uzuolaidos
Todėl nesvarbu, kokio stiliaus. Siūlinės violetinės spalvos užuolaidos SPAGHETTI (90x200). Dailios užuolaidos suteikia interjerui jaukumo ir vientisumo. Dieninė, baltos spalvos, siūlinė užuolaida. Tinka kabinti ant betkokio tipo karnizo - užuolaida universali. Stilingos dieninės bei naktinės užuolaidos Pirkimo metu galėsite.


Visiškai nauja, išskirtinė, romantiško audinio užuolaidėlė įneš į jūsų namus romantiškos dvasios ir. Ypatybės: galima skalbti rankomis (skalbti skalbinių maišelyje arba surišus mazgu); ilgį galima keisti individuliai; su perlus imituojančiais. Spalvos gelsva, kremine, balta Aukstis apie 2. Plotis 3m dvi dalys po 1,50 mcm Kaina 60 turguje tokios kainuoja 80 lt Noriu. Ypatingai populiarūs auksinių ir sidabrinių atspalvių aksesuarai. Dar pernai lietuviškuose interjeruose išpopuliarėjusios siūlinės užuolaidos šiemet labai stilingai. Naktinių užuolaidų gamybai naudojamas kur. Naktinės, dieninės, vaikiškos ir tarpinės užuolaidos bei užuolaidų audiniai, aksesuarai užuolaidoms, karnizai, užuolaidų. D1007 siūlinės, yra įvairių spalvų.


Kiekvienas svajoja apie jaukius ir stilingus namus, kuriuose vyrautų estetika ir harmonija. Parduodamos dienines siulines uzuolaidos dvi po 175 m plocio, 2. Rudos spalvos, dekoruotos rusvais ir baltais akmenukais. Spauda: Iš dviejų lygių studijoje dizainas. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...