2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Kaip atgaivinti orchideja

Kaip atgaivinti orchideja Akivaizdu, kad augalas žūsta, tačiau išmesti tokį grožį gaila. Gal yra koks būdas, kaip tas gėles atgaivinti ar jas prižiūrėti? Patarimai kaip atgaivinti orchidejas.

Kaip atgaivinti orchideja
Jeigu jūsų orchidėja liko be lapų, nudžiuvo žiedynkočiai, tai metas augalą reanimuoti kaip įmanoma greičiau! Tai orchidėja, kurią mūsų parduotuvėse lengva rasti ir nesunku auginti. Reikia žinoti visai nedaug, kad ši gėlė taptų Jūsų namų puošmena bei džiugintų savo. Prieš porą mėnesių persodinau labai didelę ir gražią orchidėją (cimbidis), ir jos lapai ėmė gelsti ir kristi.


Kaip atgaivinti orchideja
Senieji gumbai liko visai be lapų. Ir kadangi permatomas vazonelis. Pirkau nukainuotas ir perlaistytas, galvojau atgaivinti. Taip pat skaitykite: Kaip teisingai laistyti orchidėją? Lietuvoje orchidėjos – vienos labiausiai vertinamų ir mylimų gėlių. Jos žavi savo grožiu ir ilgalaikiu žydėjimu, todėl kviečiame sužinoti, kaip.


Esu naujokė, ir ieškau pagalbos, kaip atgaivinti štai nuotraukoje. Buvau patepliojusi kelias orchidėjas (phalaenopsius ir raibuoles), ėmė jos. Norinčioms pasidalinti parduotuvinėmis naujienomis, orchidėjų.

Kaip atgaivinti orchideja
Va mergaitės orchidėja, kurią bandysiu atgaivinti. Orchidėją sausame grunte penkioms-šešioms dienoms padėkite į tamsią vietą (pavyzdžiui, antresolėse). Prieš atgaivinti Phalaenopsis orchidėja mano, kad tai atsargiai. Augalas yra laisvai vyko į dirvožemį, jis gali purtyti? Daugumos namuose auginamų orchidėjų yra kilusios iš atogražų, kur gyvena ant.


Per žiemą nuvargusius augalus galima atgaivinti lauke arba šiltnamyje. Nusprendėte persodinti auginamą orchidėją? Pasižiūrėkite trumpą ir aiškią instrukciją ir įsitikinsite, kad persodinti. Nykti pradėjusią orchidėją galima atgaivinti – gėlininkai nuvargusius augalus rekomenduoja vasarą laikyti lauke arba šiltnamyje, tada jie pailsės ir žiemą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...