2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Tapkučių mezgimas

Tapkučių mezgimas Keletas sakinėlių apie mezgimo būdus. Situ kojiniu mezgimas bet tik rusu kalbaKojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems50 žin. Eglės šleputės Modeliai skyrelis � is modelis yra labai universalus – tinka bet kokio dydžio kojai, todėl sėkmingai galite apauti jomis vis.

Tapkučių mezgimas
Suknutės dydis daugiau universalus, nes dėl raštelio, kuriuo ji numegzta, ji tikrai nebus apsmukusi ir neatrodys per didelė, bet dėl mezgimo būdo puikiai. Kas esat mezgęs kojines,tai panašu į kulno mezgimą. Jį uždarome irgi mezgant pirmyn-atgal ant vidurinio virbalo,sumezgant po akį nuo 1 ir. Mezgimo siūlų (spalvinė gama priklauso tik nuo jūsų norų); Virbalų; Adatos.


Tapkučių mezgimas
O ką gi man veikt, negi pas moteris eisiu? Mezgėja Kaune, Mezgėja Vilniuje, Mezgėja Kėdainių rajone, Mezgėja Vilniuje, Mezgėja Jurbarke, Mezgėja. Batelių mezgimas susideda iš 4 dalių: 1. Kojinių ir šlepečių mezgimas virbalais. Batelio atlenkiamosios dalies mezgimas; 4. O čia konkrečiai norimų tapkučių mezgimas. Tikrai dailios šios tapkutės-batukai. Kaip ir minėjau „Mezgimo Joga“ grupėje, ateinančioms Šv. Kalėdoms ruošiuosi gerokai iš anksčiau.
Tapkučių mezgimas
Vaikiški batukai – puiki dovanėlė mažylio gimimo proga, ypač jei dovanėlė padaryta savo rankomis.


Renkantis mezgimo raštus labai svarbu pritaikyti tiek virbalų, tiek siūlų storį. Jei norite, kad mezgamas daiktas būtų lengvas ir purus, rinkitės kiauraraščio raštus. Pasidairiau rankdarbių temose, matau jog nėra temos apie kojinių, puskojinių, tapkučių mezgimą. Man patinka leisti vakarus prie TV su.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...