2017 m. sausio 9 d., pirmadienis

Kaip pasidaryti auskarus

Kaip pasidaryti auskarus Mane rasi: Instagram: emilijakasper. Kaip pasidaryti rankų darbo papuošalą? Pastaruoju metu pastebima, jog vis labiau ir labiau populiaru tampa individualių papuošalų gamyba, taigi šį kartą papasakosiu, kaip galima pasidaryti auskarus.

Kaip pasidaryti auskarus
Tokiam burbuliukui pasidaryti, galima naudoti pačius įvairiausius karoliukus, šiame. Norite išmokti pačios pasidaryti vynuogių kekes primenančius auskarus? DELFI - Jei atsibodo masinės prekybos papuošalai, nori išsiskirti iš pilkos minios ir sutaupyti pinigų - pati namuose pasidaryk labai stilingus ir. Pamoka, kaip pasidaryti žaismingus auskarus ar pakabutį.


Kaip pasidaryti auskarus
Madingi papuošalai 2013 Rudens papuošalų tendencijos - atsinaujinkime! Jie ypatingai reikalingi darant auskarus ar jeigu grandinėlę. Vienam auskarui reikia maždaug ~110cm. Juos lengvai galite pasidaryti ir namuose – tereikės kelių priemonių ir pirštų miklumo. Labutis, noreciau pati pasidaryti auskaru kabliukus, gal yra kokiu nuorodu, gal kas pamokinti gali? Kuklus bandymas pasidaryti papuošalą ax. Gal kas žino kur rast schemų kaip pasidaryt auskarus, ar bent jau auskarų, kad ir be schemų. Auskarų vėrimas; 4) Apyrankių vėrimas (iš smulkių karoliukų); 5) Odinių.


Pasidarius rutuliukus liko juos suverti.

Kaip pasidaryti auskarus
Užsegimui panaudojau senų pirktų auskarų kabliukus. Auskarai padaryti iš raudonų swaroskio kristaliukų, stiklo karoliukų burbuliukų. KAROLIUKAI“ dalinasi idėja, kaip pasidaryti auskarus iš koralų. Jums reikės: Raudonos spalvos koralų skaldos, raudono biserio, juodų apvalių. Ji sutiko padaryti auskarus su populiaraus aktoriaus portretu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...