2017 m. sausio 8 d., sekmadienis

Coolpad modena ekrano keitimas

Coolpad modena ekrano keitimas Nešiojamo kompiuterio ekrano keitimas. Aukščiausia kokybė, puikus aptarnavimas. Paslaugos teikiamos visoje Lietuvoje!

Coolpad modena ekrano keitimas
Passport Silver Edition Passport Q5 Z10 COOLPAD Modena 2 Modena Porto S. Kompiuterių, telefonų, planšečių, televizorių ekranų keitimas. Televizorių ekranų keitimas pasitaiko rečiau, bet tai ir natūralu, kadangi televizorius skirtingai. Pagal pavadinimą, Pagal keitimo datą arba Pagal dydį.
Coolpad modena ekrano keitimas
Laba diena noriu sužinot kiek kainuotu blackberry 9780 bold ekrana pakeisti.


Kiek kainuotu ekrano pakeitimas ir per kiek laiko tai butu galima. Išmanusis telefonas yra vienas iš pagrindinių elektronikos prietaisų, kurį mes naudojame kasdien, galime net sakyti, kad tai labiausiai iš rankų nepaleidžiamas. Coolpad Modena“ yra produktas skirtas tiems, kurie per daug. Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! Dabar „CoolPad“ užima septintąją vietą pasaulio išmaniųjų įrenginių. CoolPad Modena Dual SIM“ išmanusis turi 5,5 colių IPS ekraną, kuris. Pirkti mobilusis telefonas Coolpad E501 Modena white patrauklia kaina internetinėje parduotuvėje RDE.


Coolpad modena ekrano keitimas
Mobilusis telefonas Coolpad E501 Modena white. Erdviame 5,5 colių įstrižainės ekrane lengvai lenktais krašteliais smagu tiek dirbti. D lenkto stiklo ekranu, 2 GB RAM, 16 GB vidine atmintimi ir „Quad-Core Mediatek MT6735p“ 1. Teikiame šias paslaugas: LCD ekrano keitimas Toutchscreen ekrano keitimas Baterijos. Operatyviai ir už prieinamą kainą atliekame sudužusių ekranų remontą mob. Coolpad Porto“, telefonas su 4,7 colių ekranu yra vos 4,8 mm storio kraštuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...