2017 m. sausio 1 d., sekmadienis

Kalyte nelaiko slapimo

Kalyte nelaiko slapimo Matau didelę bėdą: Tera nelaiko šlapimo. Tikiuosi, kad gal mano kalytei galetu padeti. Pasiklydę,dovanojami,parduodami,perkami.

Kalyte nelaiko slapimo
Duomenys apie šlapimo nelaikymą anksčiau buvo gana prieštaringi. Senais laikais manyta, kad kalę sterilizuoti galima kai praeina metai po pirmos vados. Kažkur praėjus 3 metams po operacijos, ir dabar jau kasmet, užeina periodas, kai kalė nelaiko šlapimo. Priežastys, kaip aš suprantu tokios, kad veterinaras.


Kalyte nelaiko slapimo
Užterštą vietą išvalykite specialiomis priemonėmis, kad būtų panaikintas šlapimo kvapas. Hormonas testosteronas sąlygoja tai, kad šuo. Gana dažnai senyvo amžiaus šunys nelaiko šlapimo arba išmatų. Sori jei buvo tokia tema, taciau as retas svecias cia, o paieska neveikia. Turim beda, priglaudem suniuka (dvarniu), gyvibingas, judrus. Pakitęs šuns elgesys21 spalio 2004Sukergta kalyte13 sausio 2003Daugiau rezultatų iš banga.


Amerikiečių buldogas nelaiko šlapimo - Plutas. Mano amerikieciu buldogo vieneriu metu kalyte, turi problema jai jau antras menuo kaip istisai varva šlapimas. Bet kuriuo atveju vagoneliai - tai kalytes bilietas i geresni gyvenima.

Kalyte nelaiko slapimo
Labai būtų neblogai pastebėti kiek nelaiko šlapimo, kaip dažnai ir t. Susirgęs šuo pradeda dažniau šlapintis, gali nesugebėti sulaikyti šlapimą arba atvirkščiai – visai nustoti šlapintis. Ir, kuo anksciau kale yra sterilizuojama, tuo mazesne buna rizika susirgti. Anės akiratį ir pakliuvo kalytė senolė, kuri vieną dieną nelauktai. Kai kurios sterilizuotos kales miego metu nelaiko slapimo.


Kokius pavojus galima įžvelgti stebint šuns šlapimą? Lengviau tai padaryti žiemą kada ant sniego jis gerai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...