2017 m. sausio 9 d., pirmadienis

Kamerinis teatras

Kamerinis teatras Kada kartu su visa šeima buvome teatre? KAUNO MIESTO KAMERINIS TEATRAS. Kamerinio miesto kamerinis teatras“.

Kamerinis teatras
Ivan Vyrypajev „DREAMWORKS“03-02, ktSpektaklis I. Stanislovo Rubinovo Jaunimo muzikinė studija. Pirmasis spektaklis – Giedriaus Kuprevičiaus opera „Ten. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas.
Kamerinis teatras
Jei tai vizija - įsivaizduoju šiame teatre nuolat zujančius ir mintimis.


Kauno miesto kamerinis teatras – tai ieškantis, eksperimentuojantis, nenurimstantis ir nuolat kuriantis teatras, turintis nedidelę trupę ir jaukias kamerines. Kauno kamerinis teatras – veiklą pradėjo 1976 m. Dabar tai savivaldybės įvairaus žanro teatras. Tai ne vieno režisieriaus, ne vieno. Vilniaus kamerinis teatras įkurtas 2011 m. Teatrui nesvarbi teisinė forma. Tačiau per kiekvieną spektaklį nusikeliame į vis kitus laikmečius. O būsenų ir jausmų, į kuriuos įsijaučiame.

Kamerinis teatras
Režisieriaus Gyčio Padegimo spektaklis „Akmenys jo kišenėse“, pelnęs publikos simpatijų bei geriausių aktorių apdovanojimus festivalyje. Praėjus 2016-iems, Kaziui Griniui skirtiems metams, bei ruošiantis Lietuvos šimtmečio renginiams, siekiama atsigręžti į vieną demokratiškiausių Lietuvos.


Ištikimiausi kamerinio teatro žiūrovai galbūt dar atsimena nuotaikingą spektaklį „Blezas", kuris daugelį metų žavėjo publiką ryškiais herojais bei komiškomis jų. Vakar Šilutės kultūros ir pramogų centre du spektaklius parodė iš sostinės atvykęs Vilniaus kamerinis teatras. Taip Lietuvoje atsirado pirmasis teatras, įsteigtas ne valstybinės institucijos įsaku, bet.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...