2017 m. sausio 9 d., pirmadienis

Mados namai monton

Mados namai monton Pavasarį lietuvėms mados namai siūlė ne tik romantiškas, plazdančias. Baltman", „Monton", „Crop Town", „Reserved" pavasario-vasaros kolekcijos. Issey Miyake“ mados namų kolekcija sutviskėjo Šiaurės pašvaistės spalvomis.

Mados namai monton
Mados pulsas: populiariausi raštai, spalvos ir deriniai. Paryžiaus mados savaitės renginių - garsiųjų mados namų "Chanel". Mados namai „Celine“ ir „Marc Jacobs“ 2014 m. Lanvin mados namų žinomumo apklausa :) 1.
Mados namai monton
Lancome, Gucci, Dior, Fred Perry; Zara, monton, reserved; adidas, mercedes.


Saulės mieste daugiausiai paltų rasite Monton, Mosaic, SunRise, Marli. Balenciaga ar Fendi mados namuose kurtuosius. Parduodu 1-2 kartelius dėvėta Monton suknelę atvirais pečiais. Drabužių parduotuvė MONTON - platus vyriškų ir moteriškų drabužių pasirinkimas, išraiškingas dizainas, aukšta. Tai žodžio vampyras trumpinys, tačiau mados žodyne ši reikšmė kiek kitokia. Vamp moteris – viliotoja, avantiūristė, vedanti vyrus į beviltiškumą. Sijonas, Monton kolekcija - #sijonas38, #sijonas Monton, patogus deveti.


Ryškia spalvų palete nutapyti ne tik laisvalaikio, bet ir dalykiniai drabužiai.

Mados namai monton
Vestuvinė suknelė - Inži mados namai. Tarkim garsieji mados namai “Gucci”. Pirkdamas drabužius žmogus tikisi, kad jie bus iš Italijos. O jei po “Gucci” ženklu parašyta, kad drabužis. Mada yra danguje, gatvėje, mada susijusi su idėjomis, gyvenimo būdu, tuo, kas vyksta aplink", - Coco Chanel.


Tai puiki galimybė pirkti ir namuose apsispręsti, ar gaminys Jums tinka. Kad gautumėte asmeninius pasiūlymus ir mados naujienas. Monton“ paltukas ir suknelė (viduryje). LT-01103 Vilnius Mados linija, parduotuvė, APB "Apranga".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...