2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Kvepalu gamyba kaune

Kvepalu gamyba kaune Mes įpratę sakyti „kvepalų kūrimo“, „kvepalų gamybos“ seminarai, tačiau. Kvapų namuose Vilniuje ir Kaune nuolat vyksta dirbtuvės pradedantiesiems:. Tai kelionė po paslaptingą kvapų pasaulį.

Kvepalu gamyba kaune
Tai galimybė pažinti kvapus ir save. Tai patirtis, kuri leidžia susikurti asmenybę atitinkančius kvepalus. Posts about kvepalų gamyba written by bioecoblog. Asmeninių kvepalų kūrimas Atraskite unikalų aromatą! Vieta: Vilnius, Kaunas; Dalyviai: 1; Sezonas: Visais metų laikais; Galioja: 12 mėn.


Būsite pakviesti į unikalų asmeninių kvepalų iš natūralių kvapiųjų medžiagų kūrimo ritualą. Dėl to neverta nukabinti nosies, nes unikalius natūralius kvepalus galite pati susikurti! Išbandykite makiažo pamokas, kosmetikos gamybos vakarėlius, asmeninių. Webinarų ciklas: Biokosmetikos gamybos paslaptys. Neseniai dalyvavau kvepalų gamybos seminare, susikūriau sau kietus kvepalus iš eterinių aliejų. Pasinerkite į stebuklingą nuotykį ir susikurkite savo kvepalus patys! Pats gamybos principas, senovinių kietųjų kvepalų kūrimas – labai.


Visi miestai; Vilnius; Kaunas; Klaipėda; Šiauliai; Panevėžys; Birštonas.

Kvepalu gamyba kaune
Kurti asmeninius kvepalus ne tik smagu, tačiau tai ir edukacinis užsiėmimas. Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia susipažinimas su natūralių aromatų kvepalais. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Individualus asmeninių kvepalų kūrimas. Susitikimo metu bus sukurti asmeniniai kvepalai iš natūralių kvapiųjų. Kaune įsikūrusi UAB “Aromika” jau 12 metų sėkmingai kuria unikalius parfumerijos gaminius. Kvepalų gamyba reikalauja daug pastangų ir didelės patirties.


Juk kvepėti taip pat, kaip mėgstama žvaigždė, tai tarsi prisiliesti prie jos šlovės. Kvepalai, moteriška parfumerija, vyriški tualetiniai vandenys. Gamyba, didmeninė ir mažmeninė prekyba. Kaune, Plastinės chirurgijos centre.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...