2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Nekilnojamojo turto pardavimo mokestis

Nekilnojamojo turto pardavimo mokestis Nekilnojamojo turto mokestis GPM pardavus turtą. Kada nuo už nekilnojamojo turto pardavimą gautų pajamų reikia mokėti pajamų mokestį? Gyventojo gautos nekilnojamojo turto pardavimo.

Nekilnojamojo turto pardavimo mokestis
Pirmą kartą parduodantys nekilnojamąjį turtą žmonės dažnai nežino. Tuomet yra taikomas 15 % GPM mokestis nuo gauto nekilnojamojo turto. DELFI - Noriu parduoti paveldėtą namą nepraėjus penkiems metams nuo. Jeigu norėčiau turtą parduoti, ar reikia laukti 5 metų, kad nereikėtų mokėti.


Nekilnojamojo turto pardavimo mokestis
Ar šioms pajamoms taikoma gyventojų pajamų mokesčio. Sumaniau parduoti buta, kuri isigijau tik praejusiais metais (naujos statybos). Prieš du metus padarytas remontas ir turtas perkainuotas ,t,y vertė vėl padidinta. Dabar savininkas(uab) vėl nori jį parduoti. Dėl galimybės susigrąžinti gyventojų pajamų mokesčio permoką. Dėl 2016 metais gyventojų gautų finansinių priemonių pardavimo ar kitokio.


Valstybinė mokesčių inspekcija informuoja apie naujas nekilnojamojo turto, vertinamo masiniu. Atmintinė nekilnojamojo turto savininkams. GPM nuo pardavimo kainos ir paveldėto turto vertės.

Nekilnojamojo turto pardavimo mokestis
O ir pajamų mokestis už šiemet parduotą nekilnojamąjį turtą turės būti. Lietuvos Respublikos paveldimo turto mokesčio įstatyme yra. Ar reikia mokėti nekilnojamo turto mokestį įsigyjant namą sode, kurio vertė 21000 Eur? Norint nustatyti realią pardavimo kainą, reikia pamatyti objektą.


Ką reikia žinoti apie paveldėjimą, taikomus mokesčius bei paveldėto NT pardavimą. Gauta suma išmokama įpėdiniui, atskaičius pardavimo arba aukciono.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...