2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Laidiniai telefonai kainos

Laidiniai telefonai kainos An error occurred, please try again later. Aprašymas, techniniai duomenys, kaina, sandelio informacija. Panalita technikos centras - oficialus.

Laidiniai telefonai kainos
Nerandate paprasto, patikimo laidinio telefono prieinama kaina? Kodas, Spalva, Pakuotė, Likutis, Kaina, Kiekis, Suma. Laidinis telefonas „Di-gi“ DG6019, juodas.


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Belaidžiai ir stacionarūs telefonai. Telefonas PANASONIC KX-TS500FXB laidinis. Bevielis telefonas - Philips CD 150 - kaina tik 20 eu. Mazai nauduotas, veikiantis, sertifikuotas. Fiksuoto ryšio (laidiniai) telefonai. Komentaruose draudžiama aptarinėti kainas bei prekybos vietas;.


Su „Telia“ namų telefonu gausite nemokamų minučių tiek į fiksuotojo, tiek į mobiliojo ryšio telefonus. Skambučių į užsienio šalis kainos prasideda nuo 0,06. Gamintojas: Cisco Linksys Prekės kodas: Cisco SPA525G Šią prekę: Pristatome per 5-10 dienų.

Laidiniai telefonai kainos
Nors atrodo kaip senos kartos laidinis telefonas, šis telefonas yra mobilusis. Stacionarių telefonų skelbimai, pasiūlymai, kainos. Ford įrankiai -geras kainos ir kokybės. Akcija namų vartotojams galioja iki 2. Tai išmanusis telefonas, kurį galima pritaikyti neregiams ir silpnaregiams, įdiegus ekrano skaitymo ar didinimo programas.


TEO tinkle ir į kitų tinklų fiksuotojo ryšio telefonus. Kodas, Pavadinimas, Spalva, Kaina su PVM, Kiekis. PAPRASTI LAIDINIAI TELEFONAI ŽINOMI TIK KAIP SENA TENDENCIJA. CSC TELECOM gali pasiūlyti platų telefonų pasirinkimą įvairiausiems klientų poreikiams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...