2017 m. sausio 7 d., šeštadienis

Lietuvos dizaineriu butikai

Lietuvos dizaineriu butikai Aš pareklamuosiu savo butiką didelė šypsena. Ten daug visko, ir tik lietuvių kūrėjų ir gamybos! Taip pat lietuvos dizainerių UNLABEL ir DISTYLED drabužių bei aksesuarų. Stiklių gatvėje susispietę visi pagrindiniai Vilniaus butikai. Butikų lankytojai mažas parduotuves giria už tai, kad jose galima rasti. Liomi, ajajai, neskleisk propogandos biggrin. Lietuvos dizainerių: Agnės Kuzmickaitės, Lilijos Larionovos ir.

Lietuvos dizaineriu butikai
Shopping Night Out” metu mūsų butikai Vilniuje ir Kaune suteiks net 30%!


Tačiau paaiškėjo, kad iš Lietuvoje esančių butikų vos keli yra vadinamieji. Tai paaiškėja pasikalbėjus su Palangoje esančių butikų savininkais. Tik lietuvių dizainerių kūriniais prekiaujančio butiko „Boutique7“ atstovė Goda teigė, jog į parduotuves lankytojai dažniausiai užsuka esant. Kviečiame mūsų prekes gyvai apžiūrėti ir įsigyti: „BABY LOVE BOUTIQUE“. Moustache Boutique, Vilnius, Lithuania. Lietuvių dizainerių kurti rūbai ir aksesuarai vyrams ir moterims. Jaunųjų dizainerių problema – didelis lėšų trūkumas Butikų mada labiausiai išplitusi.


Baltas Miškas, tai jauki vieta atrasti šviežiausią Baltijos šalių madą. Rinkitės iš daugiau nei 100 jaunų dizainerių darbų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir ne tik. Išskirtiniai Lietuvos „butikai“, ekskliuzyviniai Aisčio Mickevičiaus kvepalai, virtuvės mitų. Vilniaus senamiestyje lietuvių dizainerių drabužiais, aksesuarais, įdomiais, vienetiniais daiktais prekiaujančių butikų pridygę kiekvienoje. Kodėl butiką atidarėte Druskininkuose? Nedidelės, jaukios dizainerių kurtų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...