2017 m. sausio 8 d., sekmadienis

Mados angaras atsiliepimai

Mados angaras atsiliepimai Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Vintex. AČIŪ kad į Utenos mados angarą pagaliau atvežėt normalių rūbų! Mados Angaras“, vertas dėmesio, tad būtent ten ir nuvykau.

Mados angaras atsiliepimai
Nemeluosiu, ten tikrai reikėjo pasiknisti, jog kažką rasčiau sau, tačiau kelis. Komentarai, pagyrimai, padėkos, nuomonės, įmonės. Shopping & Retail in Vilnius, Lithuania. Esu pasibaisejusi, o patys žinote, kad geriausia "reklama" iš lūpų į lūpas!
Mados angaras atsiliepimai
Merginos, o kaip jus ten Mados angare ka nors randate?


Nuejau, o ten toks jovalas, kad greiciau iseiti norejosi. PIrkau marskinius mados angare siaures miestelyje ir pirkimo kvita. Sveiki, atsidare naujas Mados angaras Savanoriu pr. Gyvenu netoli, galvoju uzsukti savaitgali. Darbas, darbo sąlygos » Vintex » Skundai, atsiliepimai, vertinimai, komentarai. Nutariau pirmą kartą apsilankyti drabužių supirkimo punkte Vilniuje esančioje dėvėtų drabužių parduotuvėje „Mados angaras“. MADOS ANGARAS, UAB VINTEX parduotuvė Vilniuje, kodas 302338562.


Papildoma adreso informacija: Išsikėlė iiš Kalvarijų g.

Mados angaras atsiliepimai
Darbdavys: Įmonė UAB Vintex – valdo dėvėtų drabužių parduotuves Mados angaras. Darbo pobūdis:klientų aptarnavimas, darbas salėje;dalyvavimas. Pasivaikščiojus po Vilnių, traukėm ieškoti "Mados angaro". Sunkoka buvo kol radom (nes navigacija truputi klaidino mus), bet džiaugiuosi, kad. DELFI - Šalia Panevėžio esanti Velžio gyvenvietė sulaukia daug lankytojų iš visos Lietuvos, tačiau čia jie užsuka aplankyti ne gamtos ar.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...