2017 m. sausio 14 d., šeštadienis

Mediniai zaislai

Mediniai zaislai Mediniai žaislai įsimintinai vaikystei. Tiesiog dovanos, kurios vaikui patinka ir yra naudingos jo lavinimui. Kokybiški vokiški mediniai žaislai vaikams - tiesiai iš gamintojo.

Mediniai zaislai
GOKI, Heimess, Anker, Toys Pure. Baby Mix lavinamoji medinė dėlionė KROKODILAS. Visi žaislai paženklinti CE ženklu, yra saugūs ir netoksiški. Lietuvoje pagamintas medinis savivartis.
Mediniai zaislai
BOIKIDO medinė mašinėlė su ratukais kurie sukasi.


Lavinamasis medinis žaislas su formelėmis LE TOY VAN Petillou vaikams nuo 1 metų (PL089) 35,95 € Į krepšelį. Maloniausi, vaiko lytėjimo ir uoslės pojūčius žadinantys, yra mediniai žaislai. Visi „Vukio“ medinukų kolekcijoje esantys žaislai yra išskirtinės kokybės. Pradžiuginkite savo mažuosius kokybiškais žaislais! Kokybiski mediniai zaislai nuo 4 EUR Ryškiaspalvis traukinukas susideda iš garvežio ir 2 nukabinamų vagonėlių. Kiekvienas vagonėlis turi medinius strypelius. Virginijaus Butkaus individuali veikla.


Mediniai zaislai
Išrinkite vaikui net tik žaislą, tačiau ir galimybę mokytis bei tobulėti. Pliušiniai ir mediniai žaislai – tai Jūsų vaiko gebėjimus lavinantys ir smagiam laiko praleidimui skirti žaislai. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš 15 Varle. MEDINIAI ŽAISLAI Brimarex, Brimarex Drewno, Chicco. DELFI - Prekybininkai sako – į madą grįžta mediniai žaislai. Jų paklausa kasmet auga, ypač prieš didžiąsias šventes.


D medinis konstruktorius - Lėktuvas-sklandytuvas. Surenkamas automobilis Mini S9. Kažkada mediniai žaislai buvo vieninteliai, kuriais žaidė mūsų tėvai ar seneliai. Su laiku augant pramonei bei didėjant vartojimui atsirado.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...