2017 m. sausio 14 d., šeštadienis

Sendaikciu turgus vilniuje

Sendaikciu turgus vilniuje Tai – adresas, kurį jau žino ir kolekcininkai, ir sendaikčių pirkėjai. Vilniaus „Akropolio“ Ūkininkų arba sendaikčių. Kiekvieną šeštadienio rytą ant Tauro kalno.

Sendaikciu turgus vilniuje
Buvo puikus sezonas, o dabar laikas pradėti naują. Pirmasis Blusturgis Vilniuje įvyko 2008-aisiais. Ir vienos, ir kitos rūšies turgaviečių, pasirodo, Vilniuje esama. Virš sendaikčių turgaus ant Tauro kalno, prie Profsąjungų rūmų, šeštadienį buvo debesuota.
Sendaikciu turgus vilniuje
Vilniuje buvo bandymų surengti sendaikčių muges, bet kažkodėl jos nepavykdavo.


Jau rašiau, kad Tauro kalno laukia pokyčiai - dabartiniai rūmai bus renovuojami arba perstatomi. Tad šeštadienio rytais ten vykstančio turgaus. Blusų turgus“ dabar vyksta po stogu, patalpose, todėl. Vilniuje sendaikciais prekiaujancius galima rasti ant Tauro kalno. Neseniai jis Kaziuko mugėje Vilniuje praeivius vaišino gatvėje, mobilioje krosnyje iškepta. Vilniuje kolekcionavimo entuziastai ir sendaikčių mėgėjai kiekvieną. Sendaikčių turgus ant Tauro kalno skaičiuoja paskutines dienas. IKI), 6, Prekiaujama ir sendaikčiais.


Sendaikciu turgus vilniuje
Klaipėdos blusų turgaus iniciatyva kilo dar 2009 m. Pats turgus bei jo metu vykę renginiai ženkliai prisidėjo prie. Lietuvoje jau rengiami vadinamieji „blusų turgūs“. Bagažinių turguje žmonės neprekiauja nuolat, tai nėra. Prie Kalvarijų turgaus, jau “nelegalioje” teritorijoje, savaitgaliais glaudžiasi prekiautojai sendaikčiais ir gyvūnėliais. Catching on to the latest craze to sweep the nation, this weekly flea market outside the vast Akropolis shopping centre features a fairly decent. Turgavietės (sendaikčių turgus) Vilniuje. JAV yra net keli „didžiausi“ blusų turgūs.


Gerokai brangesnėms prekėms, sendaikčiams, Vilniuje skirta kita vieta – šeštadieniais ant. UAB TILŽĖS TURGUS pagrindinė veikla - turto nuoma ir prekyvietės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...