2017 m. sausio 15 d., sekmadienis

Mokomieji filmai paaugliams

Mokomieji filmai paaugliams Didžioji dauguma klasės moksleivių – įvairioms gatvės grupuotėms priklausantys paaugliai. Paauglystė – laikotarpis, kai įtaka daro muzika, draugai ir kinas. DELFI - Sakoma, kad nebūna lengvos paauglystės.

Mokomieji filmai paaugliams
O kaip savo bėdas sprendžia paaugliai populiariausiuose filmuose? Jau kuris laikas vis garsiau kalbama apie patyčias tarp vaikų ir paauglių. DOKUMENTINIS FILMAS "STEBUKLŲ LAUKAS" - 1. Filmo herojai – greta mūsų gyvenantys vaikai, paaugliai, jų tėvai – pasakoja savo istorijas.
Mokomieji filmai paaugliams
Internetinės nuorodos į prevencinius filmus, skirtos įvairaus amžiaus grupėms demonstracijoms ir aptarimams.


Todėl nusprendėme surinkti geriausių filmų apie šeimą dešimtuką. Tokie filmai geriems darbams įkvėps ir mažus, ir didelius. Mokomojo filmo tema — mokytojo kūno kalba. Mokomasis filmas: Ką sako mokytojo kūno kalba? Iš esmės būtent kūno kalba lemia tai, ar mokytojas bus priimtas. Pasibaigus filmui nepamirškite pasidalinti įspūdžiais ir nuomone.


Filme pristatoma, kaip atskirti patyčias nuo pavienių smurto atvejų. Aptariami pagrindiniai patyčių bruožai, formos.

Mokomieji filmai paaugliams
Gal galėtumėt rekomenduoti daugiau dvasingų filmų, apie gėrį. Toks net mokomasis iš dalies- pakalbėjom, kaip vaikai skirtingai auga. Pamokantys filmukai vaikams ir jų tėveliams. Daug gražių senosios animacijos filmukų.


Filmukai vaikams, Lavinamieji, Papildomas vaikų ugdymas. Mokomieji žaidimai vaikams - Pasaulio pažinimas, Matematika, Anglų kalba - Mokinukai. Istoriniai ir šių laikų išradimai iš Vokietijos, filmai, žaidimai ir įvairiapusė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...