2017 m. sausio 15 d., sekmadienis

Vestuviu muzikantas

Vestuviu muzikantas Didysis vestuvių katalogas - didžiausias vestuvinių prekių ir paslaugų pasirinkimas - vestuvių muzikantai, muzikantai vestuvėms, vestuviniai muzikantai. Didelis vestuvinių prekių ir paslaugų pasirinkimas – vestuvių muzikantai, muzikantai vestuvėms, vestuviniai muzikantai. Ko praseme ta ir gavome net su kaupu.

Vestuviu muzikantas
O ir kaina be galo nedidele uz toki jo indeli musu vestuvems. Muzikantas Gintaras, jei kam reikes. Profesionalus, šiuolaikiškas atlikimas nepaliks abejingų nei jaunų, nei vyresnių.


Norėtųsi, kad būtų šiuolaikiškesni, negrotų tik.

Vestuviu muzikantas
Rekomenduoju Asta ir Vidą, jie iš Panevėžio, bet važiuoja visur. Per mūsų vestuves nepaliko abejingų, o ir daugelis svečių kontaktų prašė. Turbūt pritartumėte man, kad muzikantai – svarbus vestuvių akcentas. Juos išsirinkti nėra lengva, todėl nusprendžiau atlikti tyrimą, paklausinėti. Grojame vestuvėse, koncertuose, restoranuose, baruose. Turime autorinę lietuvišką, rusišką, klubinę ir miksuotą programas.


Dainuojame lietuvių, rusų, užsienio. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Vestuvių muzikantai publikuoti DELFI.

Vestuviu muzikantas
Jau tapo gražia tradicija, kad tarp vestuvių muzikantų randa vietos ir kapelos. Viena iš tokių – Kazimiero Streikaus vadovaujama liaudies. Rinkitės mus- bus juoko, geros muzikos, žaidimų!


Dzūkijoje tokių skardžiabalsių muzikantų kaip Juozas Kavaliauskas tikrai yra ne per daugiausia. Kiek bedainuotų, jis neužkims ir iki pat ryto, o platus dainų. Sekmadienį popiet Švėkšnos dvaro parke startavo ketvirtasis ir jau, galima sakyti, tradicinis vestuvių muzikantų festivalis. Edvardas vestuvių muzikanto kelią pradėjo eiti daugiau kaip prieš pusę amžiaus. Kadangi akordeoną „tampiau“ nuo septynerių, tad tėvas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...