2017 m. sausio 18 d., trečiadienis

Mttc salonas mobiliųjų telefonų techninis centras vilnius

Mttc salonas mobiliųjų telefonų techninis centras vilnius Daugiau informacijos apie paslaugą: MTTC salonuose, telefonu 8 700 70. PLC AKROPOLIS, prieš "Maxima" kasas), kiekvieną dieną 10. Mobiliųjų telefonų techninis centras atlieka garantinį ir negarantinį mobiliųjų.

Mttc salonas mobiliųjų telefonų techninis centras vilnius
Nokia, Samsung, Sony, Apple ir kitų aukščiausius garantinių techninių centrų kokybės reikalavimus. MTTC mobiliųjų telefonų taisymo salonas - profesionalus mobiliųjų telefonų taisymas ir priežiūra. VILNIUS; PC "OZAS" (prie pagrindinio įėjimo).


Mobilieji telefonai, prekyba, remontas; Ryšiai ir telekomunikacijos.

Mttc salonas mobiliųjų telefonų techninis centras vilnius
MTTC, UAB MOBILIŲJŲ TELEFONŲ TECHNINIS CENTRAS. Jeigu jūsų mieste nėra MTTC, įrangą atneškite į artimiausią MEZON saloną. O su lapu galit eiti į artimiausią saloną, kuriam pirkot, formalumus. Vilnietis Laimis „Sony Xperia Z“ telefoną iš „Tele 2“ salono įsigijo 2013 m. Iki šiol Klaipėdoje veikė du MTTC salonai: Taikos pr. Vilnius UAB "Insecure" Panevėžio m. MTTC - mobiliųjų telefonų taisymo ir priežiūros lyderis Baltijos šalyse. Nuo pat MTTC įsteigimo bendrovė yra didžiausių mobiliųjų telefonų gamintojų techninis. Nuolaidos taikomos tik VISISAVI svetainėje nurodytuose salonuose.


Mttc salonas mobiliųjų telefonų techninis centras vilnius
Telefonas buvo pirktas iš „Omnitel“ salono ir kitoje lapo pusėje buvo. Bendradarbiaujant su „Mobilių telefonų techniniu centru“ (MTTC). Nuo pat įkūrimo (2004 m) autorizuotas serviso centras - MTTC. Atkreipkite dėmesį į tai, kad salone tokia patikra neatliekama – net jei atnešėte. MTTC, paklauskite ar turi „tokios pačios klasės“. Algirdo gatvėje, į kurį klientai galėjo.


Vilniaus klientus siunčia pas mus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...