2017 m. sausio 18 d., trečiadienis

Sirdies skersaruozis

Sirdies skersaruozis Skersaruožis raumeninis audinys, griaučių raumeninis audinys - audinys. II dalis, vizualiai pateikiamas širdies skersaruožis raumuo. Dalykai: Gamtamokslinis ugdymas.

Sirdies skersaruozis
Audinio pavadinimas kilo dėl aktino ir miozino. Miokardas - tai širdies raumuo, kurį sudaro širdies skersaruožis raumeninis audinys. Skiriami trys raumenų tipai: skersaruožiai raumenys, lygieji raumenys ir širdies skersaruožiai raumenys.


Skirtingų raumenų tipų raumenys atlieka skirtingas.

Sirdies skersaruozis
Peržiūrėti milions žodžius ir frazes visomis kalbomis. Raumeniniams audiniams priskiriama lygusis, skersaruožis, širdies raumeniniai audiniai ir kai kurios specializuotos raumeninių audinių rūšys. Raumenų tipai: lygieji, griaučių skersaruožiai, širdies skersaruožis raumuo. Lygieji raumenys: Tai nevalingi raumenys Jų yra vidaus organuose. Tai kaip suprantu sirdies skersaruozis raumuo vadinamas miokardu, taip? Jei pažeidžiami griaučių skersaruožiai raumenys, o širdies. Nervus cardiacus — širdies nervas statusas T sritis periferinė nervų sistema atitikmenys:.


Myocytus cardiacus ryšiai: platesnis terminas – širdies skersaruožis. Vegetacinė nervų sistema, širdies ir kraujagyslių sistema (ŠKS) reliatyviai greitai prisitaiko. Griaučių raumenys sudaryti iš skersaruožio raumeninio audinio. Raumeniniai audiniai yra dviejų rūšių: skersaruožis ir lygusis (ypatinga rūšis yra širdies raumuo, mes jo neišžiūrėsime). Ritinio formos, skersai ruožuotos last. Raumenyse, kurie tvirtinasi prie griaučiu. Kodėl skersaruožis raumeninis audinys turi savybę pavargti, o širdies.


Kompiuterinėje programoje susiranda informaciją apie širdies sandarą ir veikimą. Ji sudaryta iš pilvelio nugarinėje pusėje esančios širdies, kuri priekyje pereina į aortą. Kiek supratau vienintelis skirtumas nuo Trichinella spiralis tas jog budinga invazija ne tik i skeleto skersaruozius bet ir i sirdies skersaruozi raumeni.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...