2017 m. sausio 28 d., šeštadienis

Necenzuriniai eilerastukai

Necenzuriniai eilerastukai Smūgis snukin, snukis rudas, Ir varlė suprato: šūdas! Jei tu žinai kas as, Kam laiska šį rašau. Trenke žaibas ir perkūnas koks gražus mergaites kūnas ant krutines du papukai ant papuku dzinguliukai apačioj miškelis auga, o per jį upelis.

Necenzuriniai eilerastukai
Riksmas klaikus tuoj sudrebino tyla, Ir plaukia toliau krokodilas negyvas. Patekejo jau saulute boba krapste sawo pute,senis ziuru issiziojes,kad jo boba masturbuojas. Neislaike senio nerwai duos y galva senai kurwai. Daina "Necenzūrinių tekstų rinkinys".
Necenzuriniai eilerastukai
Lietuviškų ir užsienio dainų žodžiai.


Mūsų dainose naudojami necenzūriniai žodžiai, todėl esant nepilnamečiams, rekomenduojame. Sunkiai kelia sparną gandras, Gandrui jau užtirpo sprandas. Kur tas krantas, kur tas krantas, Grįžta senas emigrantas. Justino Marcinkevičiaus eilėraščiai. Aš tai neisiu, aš tai niekur neisiu - Vakaras toksai, kad nėr kur dėtis: Ir toksai net. Tačiau reikia pastebėti, kad Barkovas išgarsėjo tiktai savo nešvankiąja ir nespausdinama poezija. Trumpi kalėdiniai eilėraščiai, ketureiliai eilėraštukai apie kalėdas ir apie žiemą, trumpi eiliuoti sveikinimai kalėdoms. Juokingi Kalėdiniai eilėraščiai, linksmi eilėraštukai Kalėdoms, juokingi eiliuoti sveikinimai Kalėdų proga.


KAI KURIOSE SMS ZINUTESI GALI BUTI PAVARTOTI NECENZURINIAI ZODZIAI! Ziemuze uz lango dejuoja, ir dauzos isiutus audra, tik mano. PYZDA - tai yra mazas teatras, kuriame karta gyvenime vyksta. Meška ir zuikis Necenzuriniai anekdotai. Meiles eilerastukai ir paveiksliukai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...