2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Prekes is kinijos puslapiai

Prekes is kinijos puslapiai ElektronikaUžsienio internetinių parduotuvių sąrašas - iParduotuves. Madingi drabužiai bei aksesuarai. Kinijos su nemokamu siuntimu į Lietuvą.

Prekes is kinijos puslapiai
Elektronikos prekės ir jų aksesuarai; Apple produkcija; Kompiuterinė. Nustatę paiešką peržiūrėkite keletą puslapių ir išsirinkite prekes. Prekės iš kinijos, čia rasite rūbų visai šeimai, elektronikos prekių, kosmetikos, interjero prekių ir daug kitų. Taip atsitiko del to kad Kinija atostogavo rugsejo (apie) nuo.


Prekes is kinijos puslapiai
Sveiki gal kas galėtumėte pasidalinti keliomis patikimomis nuorodomis eParduotuvių kurios prekiauja elektronika kinijoje. Noriu siustis is kinijos prekes (konkreciai-higienos), visu prekiu kaina kinijoj butu. Apie mobiliu ale originalu pirkima is kinijos per internetinius puslapius tai. Prie norimos prekes spaudžiate ,,Add to cart" smile. Ar užsakinėjat iš šių puslapių iki 75 lt. Puslapiu statistika, reitingai, skaitliukas. Susigrąžinkite nuo 8,5% pirkdami prekes iš Aliexpress. Edukaciniai konkursai 1-12 klasių mokiniams.


Taip pat galėsite susigrąžintį pinigų ir iš kitų parduotuvių tokių kaip asos.

Prekes is kinijos puslapiai
Dealextreme (DX) tikriausiai populiariausia kinų e-parduotuvė. Tiesa, kaip supratau DX darbuotojai prieš pateikdami prekes, jas išbando ir. O labai sunku užsisakyti čia tas prekes ar ne? Kada naudoti: tada, kai jums reikia prekės kuo pigiau ir nesvarbu kada. Galima pirmiausia išsirinkti norimas prekes ir tada registruotis, arba užsiregistruoti iškart.


Perkant pirmą kartą registruotis reikėtų spaudžiant.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...