2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Telefonu stikliukai

Telefonu stikliukai Aukščiausia kokybė, puikus servisas! Ekranų ir stikliukų keitimo patarimai. Samsung Galaxy A3 (SM-A300F) ekrano ir stikliuko keitimas.

Telefonu stikliukai
Telefonų ekranų ir stikliukų keitimas. Pas mus rasite įvairių aksesuarų bet kokiam telefono modeliui. Turime didelį prekių pasirinkimą : dėklai mobiliems telefonams, atminties kortelės, akumuliatoriai. LT Pardavime nauji aukštos kokybės LCD ekranai ir liečiami stikliukai , galiniai.


Telefonu stikliukai
Grūdinti stikliukai telefonams - Išpardavimas Apsaugo telefono ekraną nuo aštrių daiktų, kurie gali subraižyti telefono ekraną. Nauja paslauga — telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas! Nuo šiol Fortako salonuose galime ne tik išvalyti ar sutaisyti sugedusį kompiuterį, bet ir. Mūsų techniniuose centruose keičiame lietimui jautrius stikliukus, mikrofonus, garsiakalbius ir. Patirtis Mūsų meistrai vieni pirmųjų Lietuvoje pradėjo sėkmingai keisti. Mobiliųjų telefonų ir jų priedų parduotuvė.


Samsung telefonų ir planšečių apsauginės plėvelės, ekranui ir nugarėlei (nugarinei daliai). Samsung J100 Duos lietimui jautrus stikliukas tamsiai mėlynas. Kokybiškas ir profesionalus visų modelių Sony telefonų taisymas, remontas.

Telefonu stikliukai
Sony Xperia Z5 compact ekrano ir lietimui jautraus stikliuko kompl. Apsauginės telefonų plėvelės ir stikliukai. Kokybiškas telefonų ir planšečių ekranų bei stikliukų keitimas (nekeičiant pačio LCD ekrano) Samsung, Apple, Nokia, HTC, LG, Sony, Huawei. Ekranai ir lietimui jautrus stikliukai.


Greitai ir kokybiškai keičiame telefonų ir planšetinių kompiuterių Samsung, Apple, Nokia, HTC, LG, Sony, Asus ekranus ir stikliukus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...