2017 m. sausio 4 d., trečiadienis

Sieros vandenilis apsinuodijimas

Sieros vandenilis apsinuodijimas Sieros vandenilis - tai H2S, arba vandenilio sulfidas. Tai labai nuodingos dujos, kurios susidaro uždarose patalpose. Vandenilio sulfidas arba sieros vandenilis (H2S) – cheminis junginys, kurį sudaro du vandenilio ir vienas sieros atomai.

Sieros vandenilis apsinuodijimas
Tai bespalvės, labai nuodingos, degios. Apsinuodijimo simptomai priklauso nuo teršalų koncentracijos aplinkos ore, apie. Kai kuriais atvejais, ten ateina sieros junginys apsinuodijimo? Kiekvienas turi galimybę susidurti tokią medžiagą ar tai atsitiktinumas?
Sieros vandenilis apsinuodijimas
Galimo inhaliacinio apsinuodijimo koeficientas (GIAK) – tai.


Mažosios Lenkijos vaivadijos pradinėje mokykloje ir gimnazijoje, kurios yra viename pastate Kliučės mieste, 18 moksleivių ir vienas mokytojas. Kai apsinuodijimas poūmis prisideda ir komplikacijos. Didelė amoniako koncentracija kenkia gyvuliams, kurie dėl apsinuodijimo pradeda. Medikai pabrėžia, kad apsinuodijimas šiomis dujomis yra labai. Anot policijos, moksleiviai galėjo apsinuodyti sieros vandeniliu, kadangi antradienį mokyklą remontavę darbininkai naudojo statybinę. Apsinuodijus gali išryškėti šie simptomai: sloga, kosulys, uţkimimas, gerklės perštėjimas. O sudėtimi - tai sieros ir vandenilio junginys, visai netgi lakus ore beigi degus. Turinys:Įvadas 3Kodėl apsinuodijimas pavojingas?


Sieros vandenilis apsinuodijimas
Sukelia vėžinias ligas Amoniakas, sieros vandenilis. Organizme, vandenilio sulfido sparčiai yra oksiduotas į sieros ir sulfatų, kurie išsiskiria per inkstus;apie 7% vandenilio sulfidas nepakitusi. Kaip galima apsinuodyti valant vonią? Išsiveržimas tęsis kelias paras, o žmonės ir gyvūnai ims žūti jau nuo uždusimo ir apsinuodijimo sieros vandeniliu. Per tą laiką oras vakarinėje Amerikoje bus taip. Po jos kalbėję įvairių sričių specialistai aiškino, kaip sieros vandenilis veikia žmonių, gyvulių organizmus, augalus, kokias ligas gali sukelti, kokie apsinuodijimo. Degraduojant BSA išsiskiria amoniakas, sieros vandenilis ir kitos sieros.


Galimi ūmas ir dažniausiai lėtinio apsinuodijimo atvejai, kurio metu pažeidžiama kvėpavimo sistema. Stiprūs neorganinės rūgštys (azoto, sieros, vandenilio chlorido).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...