2017 m. sausio 30 d., pirmadienis

Skrybelaites vasarai

Skrybelaites vasarai Dizaineriai jau suskubo pasiūlyti puikių idėjų karštai vasarai ir skrybėlaitės šiemet - tiesiog privalomos! Skrybėlaitės mergaitėms vasarai. Rausva skrybėlaitė marginta gėlėmis.

Skrybelaites vasarai
Ir tikrai be reikalo, nes skrybėlaitės bei kepuraitės ne tik apsaugo nuo kaitros, bet ir. Prisijaukinti“ skrybėlę ypač lengva vasarą. Pajūryje per atostogas užsidėta skrybėlė vėliau drąsiai gali persikelti į gatvės stiliaus ansamblį. Juoda elegantiśka , kokybiśka skrybėlaitė.


Skrybelaites vasarai
Tinka tiek vasara tiek saltuoju sezonu ne. Vasara labai megstu ristis skareles, nesioju ir skrybeles ir kepures, priklauso nuo bendro aprangos stiliaus. Deja, kartais skrybėlaitė rodos atkeliavusi iš kitos operos. Pavasariui ir vasarai puikiai tiks lengvo audinio skrybėlės, pavyzdžiui, drobinės. Tai, kuo jos vilki, greitai tampa tendencija. Ne išimtis ir vasaros stilius, o tiksliau – skrybėlės. Tai – vienas iš svarbiausių atributų šiltuoju sezonu. Kokias skrybėles vasarą dėvi žvaigždės, pamatysi nuotraukų albume.


Iš garsenybių – drąsiai semkis fantazijos ir patirties rinkdamasi.

Skrybelaites vasarai
BELONTA, galvos apdangalai, skrybėlės, kepurės, skaros, šalikai, beretės, aksesuarai, pirštinės, diržai, piniginės. Aš visuomet dėvėjau kepuraites (skrybėles tik vaikystėje) ir privengiau kitų galvos apdangalų, galvodama, kad man jie netinka. Stilinga vasariška skrybėlaitė nuo saulės, stilingoms moterims. Ar jau mastote apie išsvajotas atostogas, poisį prie jūros. Vasarai artėjant, reikės iš stalčių išsitraukti galvos apdangalus.


Ar mėgstate skrybėlaites, ar tiesiog kepurę su snapeliu?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...