2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Spalvoti audiniai

Spalvoti audiniai Spalvoti audiniai, Vilnius, Lithuania. Pasirinkite skalbimo priemones, tinkamas šiai audinių rūšiai. Kaip išvalyti rašalo dėmes iš šilko spalvoto audinio.

Spalvoti audiniai
Greičiausiai džiūva ir lėčiausiai dėvisi iš visų bambuko audinių. Broko1 ir Broko2 detalizacija. Išrūšiuokite rūbus pagal spalvą, audinio sudėtį, kiekį ir drabužių purvinumo lygį. Dygsniuotas rombais 5 cm x 5 cm (karštu būdu).


Spalvoti audiniai
Vilnonis suknelinis trikotažas. Didžiulis įvairiausių audinių pasirinkimas. Mažiausias matuojamas kiekis 0,2 m. Rinkitės, kurkite, siūkite kartu su TavoSapnas. Lengvos tekstūros peršviečiami audiniai tiesiogiai pakeičia dienines užuolaidas, spalvoti audiniai pritemdo ir suteikia privatumo, gumuoti ir stori visiškai. Aukštos kokybės naujas dizaino spalvoti audiniai automobilio sėdynės užvalkalas. Pateikti duomenys apie prekių likučius ir kainas tam tikrais atvejais gali skirtis nuo realių. Skalbimo milteliai PERSIL Sensitive, 4 skalbimai, 280 g. Balta spalva tampa dar baltesnė, o spalvoti audiniai išlaiko gyvas spalvas.
Spalvoti audiniai
Pagrindinės savybės: Efektyviai išskalbia nešvarumus betkokioje temperatūroje.


Piccoli pristato aukštos kokybės medvilnės Prestigious Textiles audinių kolekcijas vaiko kambariui. Kurkite miško pasaką su Miško draugai berniukams. Audimas – audinio gaminimas iš siūlų audimo staklėmis tam tikra tvarka supinant dvi statmenas siūlų. Lietuvoje nuo seno austi balti ir spalvoti audiniai. Margas 100% lino audinys su įvairiaspalviais (baltais, geltonais, šviesiai raudonais bei šviesiai ir tamsiai mėlynais) raštuotais langeliais. Po skalbimo spalvoti audiniai atrodys kaip nauji, jei bus skalbiami šiuo būdu: sumaišyti vienodomis proporcijomis gliceriną ir tarkuotą muilą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...