2017 m. sausio 7 d., šeštadienis

Spurgu receptas su kefyru

Spurgu receptas su kefyru Kad pagamintumėt spurgas prireiks: 250 ml kefyro, kiaušinio, 5 šaukštų cukraus, trupučio druskos, pusantro šaukštelio sodos, 3 šaukštų. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai.

Spurgu receptas su kefyru
Sitas receptas visai nieko bet as noreciau zinot kaip kepti spurgas su. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. O cia mano receptas :) Varskes spurgos 1,5 pakelio riebios varskes 0,5 stiklines kefyro, 15 g. Pamazu kaitinant is kefyro issiskiria isrugos ir iskrenta varske.
Spurgu receptas su kefyru
Varškės spurgas apkepame iš abiejų pusių, išgriebiame kiaurasamčiu ir dedame.


Nesaldžių lietinių receptas - sūrio lietiniai su prieskoniais. Nuostabus iseina, tik keiciu kefyra i grietine su biski vandens. Receptas geras, zagareliai skanus gavosi, tik jei nori pamaitinti visa armija tada sis receptas tinkamas Šypsena. Purios varškės spurgos mėgiamos vaikų ir suaugusių. Kad spurgos neprisigertų riebalų į tešlą galite įmaišyti porą šaukštų spirito ar šiaip kokio stipraus alkoholinio gėrimo, o verdant į. Nuo siol geriau darysiu pagal savo recepta. Kepiau paprastas (receptas iš instrukcijos pabandymui) su kefyru ir su varškę (receptas žemiau). Palaikome, kol paruduos, išimame ir pabarstome pudra.


Spurgu receptas su kefyru
Jums prireiks: 5 pakeliai varškės, 5 kiaušiniai, 3 šaukštai majonezo. Ingredientai 1 šaukštelis sodos 0,5 stiklinės kefyro 0,5 stiklinės cukraus 2 kiaušiniai 3 stilinės miltų Gaminimas Sodą sumaišyti su kefyru. DONUTS spurgų receptas su glaistu nėra sveikuoliškas, bet per šventes. Spurgos su glaistu receptas su nuotraukomis. Kaip virėjas spurgos ant kefyro testą?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...