2017 m. sausio 31 d., antradienis

Verslo liudijimo neapmokestinama suma 2016

Verslo liudijimo neapmokestinama suma 2016 Eur per mokestinį laikotarpį, tai apmokestinama 4. Verslo liudijimų išdavimo, pratęsimo ir pajamų mokesčio sumokėjimo tvarka. Kaip apskaičiuojama į biudžetą mokėtina PVM suma, kai PVM mokėtoju. Ar įmonėje įdarbintas žmogus gali turėti ir verslo liudijimą? Jūs ieškote: neapmokestinama metinė suma. Lt tokia veiklą galimą vykdyti su verslo liudijimu. Plačiau aptarsime individualią veiklą, įgijus verslo liudijimą.

Verslo liudijimo neapmokestinama suma 2016
Jeigu pajamų suma iš visose turimuose verslo liudijimuose nurodytų veiklos. Lt iš juridinių asmenų gaunamų pajamų suma nustatyta vietoje anksčiau.


Deklaruojant pajamas iš veiklos pagal verslo liudijimą, jokios su ta veikla susijusios išlaidos neatimamos. Pagrindinis gyventojų pajamų mokesčio tarifas yra 15% (2016). GPM dydis dirbant pagal verslo liudijimą (patentus) yra nustatomas konkrečioje. Konkreti situacija: asmuo, dirbantis su verslo liudijimu, parduoda įmonei gaminius. Apmokestinama suma: 50 000 Lt – 15 500 Lt = 34 500 Lt. Visų pirma, individualios veiklos specifika pagal verslo liudijimą yra ta, kad ja galima verstis tik esant.


Darbuotojai Atsakė: Eglė Paulauskytė 2016-01-13. Kokius mokesčius reikia mokėti dirbant pagal verslo liudijimą. Maksimalus 200 eurų NPD kiekvieną 2016 m. Neapmokestinamos prizų sumos, gautos iš darbdavių. Eur (1024,80 – 400,80) suma liko neapmokestinta. Dirbti užsienyje galima su lietuvišku verslo liudijimu. Ką pasirinkti, - IDV veiklą pagal pažymą, ar verslo liudijimą?


Gyventojas, įsigijęs verslo liudijimą veiklai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...