2017 m. sausio 5 d., ketvirtadienis

Zaidimai ikimokyklinukams internete

Zaidimai ikimokyklinukams internete Pirmi žaidimo lygiai tiks ikimokyklinukams, na o sudėtingiausius kažin ar. Lengvi ir paprasti vaikų žaidimai, patinkantys ir mamai. Nemokamas Flash SWF žaidimas internete.

Zaidimai ikimokyklinukams internete
Išmėginkite savo sugebėjimus ir pagerinkite rekordą. Spalvinimo žaidimai ir padės vaikams surasti atsakymus. Tai praktinė ikimokyklinukų lavinimo enciklopedija (tėveliams).


Mokomieji animaciniai filmukai, mokomieji žaidimai.

Zaidimai ikimokyklinukams internete
Visi populiariausi žaidimai surinkti portale Zaidimai. Tai žaidimai vaikams, mergaitėms, bei loginiai žaidimai - tokie kaip Mahjong, Kempikiukas, ar Puzlės. Viskas tinka vaikams kurie mėgsta žaisti internete. Kempiniukas, burbuliukai, formules ar net maistas. Mielai žaisdami kompiuterinius žaidimus, vaikai tarsi savaime lavins įvairius kalbos gebėjimus.


Pabandyti žaisti įdomų vaikų edukacinių žaidimų internete. Paketą sudaro 7 atminties lavinimo žaidimai, skirti 4 – 7 m. Surasti visus objektus“ (korekcinė užduotis) – Ugdo. Nesvarbu, kokius žaidimus pasirinks vaikai, visi jie lengvai ir laisvai pasiekiami internetu.

Zaidimai ikimokyklinukams internete
Loginiai žaidimai – Puzzle games, nemokami Strateginiai žaidimai, Mahjong žaidimai, naikink Burbulus, Zuma pramogos, žaidimai vaikams, strateginiai. Geriausi žaidimai vaikams internete. Atrinkti ž aidimai , kuriuose nėra smurto. Daug žaidimų berniukams ir mergaitėms, struktūra Barbe meniu. Naudingos nuorodos vaikams (Pasakos, žaidimai online).


Daugiau apie šią programėlę ir projektą skaitykite čia. Sužinok atsakymus į šiuos klausimus: Ar leisti vaikams žaisti online žaidimus? Kokie online žaidimai vaikams geriausi ir kodėl? Abu žaidimai yra nemokami ir laisvai prieinami internetu – reikia tik užsiregistruoti svetainėje Mokymai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...