2017 m. vasario 13 d., pirmadienis

6 Nestumo savaite

6 nestumo savaite Gali išryškėti dar vienas nėštumo požymis - nuotaikų kaita. Vaikelio vystymasis, būsimos mamytės kūno pokyčiai ir darbelių sąrašas, kurį turi atlikti 6 nėštumo savaitę. Pykinimas - ištikimas palydovas bet kuriuo dienos metu, nebūtinai rytais.

6 Nestumo savaite
Kiekviena nėštumo savaitė pateikia naujų staigmenų. Pasvajokite apie tolimesnę nėštumo eigą, galvodami teigiamai apie gimdymą! Tavo vaikelis ir toliau sparčiai auga ir vystosi. Praėjus 24 - 48 valandų nuo apvaisinimopradžios galima patvirtinti nėštumo faktą.


6 Nestumo savaite
Nuo 22-osios savaitės, kai vaisius sveria ne mažiau kaip 500 g, prieš laiką. Svorio prieaugis nuo nėštumo pradžios dabar gali būti 4-6 kg. Nėštumo požymiai, nėštumas, Netikrieji nėštumo požymiai, Apytikriai nėštumo. Embrionas dabar yra 5 milimetrų ilgio. Jo širdis plaka beveik dvigubai greičiau už tavo – 140-150 tvinksnių per minutę. Tokios mintys itin apninka, kai prasideda nemalonūs nėštumo pojūčiai. Būsimieji tėvai vaiko lytį gali sužinoti septintą nėštumo savaitę (6).


DELFI - Kaip vystosi būsimasis vaikelis 6 nėštumo savaitę ir kaip jaučiasi jo mama – nėštumo kalendoriaus vaizdo įraše. Technikos pagalba jau galima išgirsti širdies plakimą.

6 Nestumo savaite
Nuo 9 savaitės besivystantis vaikelis. Pirmasis nėštumo trimestras prasideda nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos ir. Laikotarpis tarp trečiosios ir aštuntosios nėštumo savaitės yra vadinamas. Iš tiesų „pirmąją nėštumo savaitę“ moters organizmas dar tik pradeda ruoštis.


Jau plaka mano širdelė (nuo 100 iki 130 tvinksnių per minutę). Tai daroma sulaukus 10–11-tos nėštumo savaitės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...