2017 m. vasario 13 d., pirmadienis

Pramogos palangoje

Pramogos palangoje Jūsų laisvalaikis, poilsis ir savaitgaliai prie jūros - Aktyvios pramogos. Renginiai, Mokymai, Koncertai, Spektakliai, Kiti renginiai, Šventės. Pristatome 8 išbandytas idėjas smagiam ir turiningam laisvalaikiui pajūrio sostinėje ir aplink ją.

Pramogos palangoje
Siūlome įsimintinas pramogas laivu Kuršių mariose bei Baltijos jūroje, taip pat. Riaumojantys dinozaurai Radailių dvare. Kaip žinia, Pajūryje galima atostogauti ištisus metus. Artėja draugų vestuvės ar svarbi Jūsų pačių sukaktis, o Jūs vis dar neturite dovanos?
Pramogos palangoje
Taip pat veikia kiti klubai, kavinės.


Veikiausiai kiekvienas pasakytų, kad populiariausia nemokama pramoga pajūrio. Palangoje, nuoma Šventojoje, poilsis Nidoje! Tai – viešosios įstaigos „Morkus“ iniciatyva, kuriai plėtotis. Lietuvos jūrų muziejus bei delfiraniumas Jūsų laukia visus. Basanavičiaus gatvėje gausu kavinių, užkandinių ir įvairiausių pramogų siūlytojų. Vienintelė nemokama pramoga - maudytis jūroje, ką aš ir padariau. Limuzinu nuoma Kaune bei visoje Lietuvoje, nuo retro iki.


Limuzinai balti, iki 10 ir iki 14 vietų, LED apsvietimai, TV, zvaigzdzių dangus.

Pramogos palangoje
Išsirinkite vietą poilsiui, šventei ar laisvalaikiui, Palanga. Renginiai Lietuvoje: vakarėliai, pramogos, koncertai, festivaliai, parodos, spektakliai, kinas, nemokami renginiai. Katalogas: naktiniai klubai, kavinės-barai. Rubrikos interesų sritis - įvairios pramogos ir jų organizavimas. Tai vandens, žiemos, aktyvių ir ekstremalių pramogų organizavimas ir.


Edukacinės ir kūrybinės pramogos, Edukacinės ir kūrybinės pramogos Kaune, Edukacinės ir kūrybinės pramogos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...