2017 m. vasario 28 d., antradienis

Apyrankes is karoliuku schemos

Apyrankes is karoliuku schemos Ieškau akmenėlių papuošalų gamybai (208 replies); Apyrankės - II (208 replies); Auskarai (592... (381 replies); Medeliai ir augalai iš karoliukų. Darbeliai is karoliuku ir ju schemos. Norint schemos, spausti ant patikusio darbelio nuotraukos.

Apyrankes is karoliuku schemos
VISOS SCHEMOS IR INFORMACIJA RASTA INTERNETE. Vestuvinis papuošalas ant kaklo iš biserio karoliukų. Vėrinys - rankdarbiai suverti iš karoliukų, vėriniai, unikalūs autoriniai darbai.


Tikiuosi kūrėjai nepykstate, kad dalinuosi turimomis schemomis?

Apyrankes is karoliuku schemos
Siaip puiki tema,bet as nemegstu verti karoliuku. Dažnas pradedantis karoliukų verėjas susiduria su galvosūkiu kaip išsirinkti. Karoliukų vėrimas ir schhemos karoliukų - nuostabiausi papuošalų iš. Pasidaryk pats: stebuklai iš karolių ir karoliukų vėrimas (Beautiful beads jewelry). Plokšti ir 3D gyvūnėliai iš karoliukų, 124, 8152.


Kaip nepasiklysti karoliukų ir priemonių įvairovėje? Papuošalų vėrimas panaudojant trilapio dobilo technologiją. L oreta Šomkienė karo liu k ų p y n ės. Labas , kas megsta verti karoliukus?

Apyrankes is karoliuku schemos
Bandžiau nerti kaip karoliukas lieka nepermestas. Cia mano nerta apyranke is 6 karoliuku.


Ant siūlo veriame lyginį skaičių smulkių karoliukų ir sujungiame juos. Kiekviena galime pasipuošti vienetiniais auskarais, apyranke ar vėriniu. Kaip pynimo zawalcowany apyrankės: už pradedantiesiems ir labiau patyrę. Galit paaiskinti karoliuku verimo schemas, kai visa eile(rasta) suveri, paskui reikia viska kartoti. Jiems reikia biserio karoliukų, plonų nėrimo siūlų, vąšelio bei. Mano darbeliai (apyrankės, kolje) padaryti specialia karoliukų siuvimo ant odos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...