2017 m. vasario 28 d., antradienis

Liaukinis audinys

Liaukinis audinys Pereiti į Liaukinis epitelis epitelium glandulare - Liaukinį epitelį sudaro ląstelės, gebančios sintetinti ir išskirti savo medžiagų apykaitos produktus. Maždaug trys iš keturių gumbelių, kurie iš. Krūties audiniai nusidriekia ir į atitinkamos pusės. Trūkumai: Ne taip efektyviai aptinkami augliai moterims, jaunesnėms nei 30 metų, nes jų liaukinis krūtų audinys yra daug tankesnis. Audinys - tai ląstelių ir tarpląstelinės medžiagos visuma. EPITELINIO AUDINIO SANDAROS YPATUMAI.


Epitelinis audinys kraujagyslių neturi, tad maisto medžiagas gauna iš poepitelinio. Epitelis iškloja inkstų kanalėlius, smulkius bronchus, liaukų sekrecines dalis. Jaunesnių moterų krūties liaukinis audinys tankus, pro jį blogiau praeina rentgeno spinduliai, todėl sunkiau tiksliai diagnozuoti. Memorize these flashcards or create your own Lithuanian flashcards with Cram. Tai tiesiog yra viena iš audinio senėjimo proceso dalių. Kai krūties liaukinis audinys yra tankus, ląstelės auga ir dauginasi greitesniu tempu, o tai reiškia, kad. Krūtyse vyrauja liaukinis audinys – čia rasi karštą diskusiją apie tavo ieškomą žodį. Pasisakyk forume pats ir sužinok.


Vyrų ši liauka yra sunykusi, likusi tik užuomazga. Ginekomastija yra vyrų krūtų liaukinio audinio išbujojimas, paprastai greitai pajuntamas skausmingumas čiuopiant, ir tai juos priverčia kreiptis į.

Liaukinis audinys
Ligos priežastimi gali būti ir hormonus gaminančių liaukų ligos. Ultragarsinis tyrimas parodė, kad tai riebalinis audinys ir tyrėja sakė, kad jei. Greičiausiai Jūs užčiuopiate normalų liaukinį krūtų audinį, tačiau. Moteriai virš 60 metų amžiaus, jeigu krūtyse praktiškai neliko liaukinio audinio, profilaktiniams tyrimams gali pakakti vien mamografijos. Lotynų kalbos žodis „mamma“ reiškia krūtis. Latakelių tinklas iiaukinio audinio skiltis sujungia su krūties speneiiu.


Krūtis kitaip gali būti vadinama pieno liauka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...