2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Baltarusija be vizos

Baltarusija be vizos Be to, nevalia išvažiuoti iš griežtai apibrėžtos parko teritorijos. Lankytojai priimami: Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad. Europos Sąjungos ir kitų valstybių piliečiams verslo ir privačios vizos iki 30 dienų.

Baltarusija be vizos
Visos turizmo paslaugos: draudimas, kelionės, bilietai, viešbučiai. Tailando vyriausybė paskelbė, kad pratęsia nemokamų vizų į Tailandą. Baltarusiją turistai trumpam galės įvažiuoti be vizų.


Bevizio lankymosi šalyje taisykles turės patvirtinti.

Baltarusija be vizos
Alytaus sporto rekreacijos centras03-19, skVitalijos Katunskytės ir jos. Informuojame, kad galime padėti įmonių, asociacijos „Linava“ narių, vairuotojams, atliekantiems tarptautinius krovinių. Vizų ir verslo kelionių centras Ferona- įgaliotoji agentūra vizų forminimui. Vizų klasifikacija, Kaina €, kai vizos darymo laikas. Bendrieji reikalingi dokumentai: pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos;; pase turi būti ne mažiau nei 2. Po to, kai Vakarai Rusijai įvedė prekybos sankcijas, smuko ir turistų srautai į Lietuvą.


Statistikos lentelėse pirmavę rusai ir baltarusiai pernai. Bevizis režimas 5 parų laikotarpiui Augustavo kanalo parko teritorijoje ir Gardine. Pase turi būti ne mažiau 2 tuščių puslapių vizoms klijuoti. Nuo vizos pabaigos pasas turi galioti dar 3. Dėl visos reikalingos informacijos būtina kreiptis į kelionių. BENDROSIOS PASTABOS: Pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn. Pigiausia turistinė viza galiojanti iki 30 dienų, daroma 6 darbo dienas. Brangesnės vizos išduodamos per 2 dienas.


LR piliečiams (iki 30 dienų), 70, 45. Reikalingi dokumentai : Pasas, galiojantis ne mažiau nei 3 mėn. Kelionės, nors ir trumpos, – geriausias būdas pabėgti nuo kasdienių rūpesčių, tad kovo mėnesį siūlome leistis į trumpą, bet įdomią kelionę į. PAGAL DOKUMENTUS, ĮRODANČIUS KILMĘ IŠ BALTARUSIJOS ARBA.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...