2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Orchideju atgaivinimas

Orchideju atgaivinimas Akivaizdu, kad augalas žūsta, tačiau išmesti tokį grožį gaila. Bet nužydėjusios nerodo jokių gyvybės ženklų, lapai pasiraukšlėję, žiedstiebiai. Reikia gerai išpjaustyti visas apipuvusiais augalo dalis ir pageidautina visą augalą nuplauti, pamirkyti.

Orchideju atgaivinimas
Per vazonėlio sieneles neturi matytis rudų, sudžiūvusių, supelyjusių šaknų. Sveika orchidėjos šaknis būdama sausa yra šviesiai pilkos spalvos; drėgna - žalios. Internetinė orchidėjų ir jų priežiūros prekių parduotuvė. Orchidėjos, orchidariumas, orchidėjų priežiūra.
Orchideju atgaivinimas
Kai nužydėjo mano orchidėja persodinau ir ant seno stiebo pradėjo leisti.


Juk dabar prekybos centruose galime. Ir iškilo klausimų: – indelis plastikinis peršviečiamas nedidelis, ar reikia persodinti, jei taip, ar galima į neperšviečiamą arba stiklinį? Kaip dažnai ir kiek vandens reikia šiam augalui? Sakoma, kad orchidėjos – legendomis apipinti mistiški augalai. Egzotiški žiedai sukėlė didžiulį susidomėjimą vos pasiekę Europą. Pradedantiesiems augintojams gali pasirodyti sudėtinga šių gražuolių priežiūra, tačiau supratus kaip auginti orchidėjas dažniausiai namuose atsiranda dar bent. Bene garsiausia šalies būrėja VAIVA BUDRAITYTĖ (52) įsimylėjusi egzotiškąsias orchidėjas.


Orchideju atgaivinimas
Atgaivinančios orchidėjų trąšos Agrecol, 0,3 l. Kaina taikyta laikotarpiu nuo 2017-02-25 iki 2017-02-. Rožių atgaivinimui - aspirino tabletė ar šaukštelis cukraus. Be mikorizės kai kurių orchidėjų daigai visai negali augti ir nedygsta jų sėklos. ES struktūrinių fondų lėšomis Rasei-. Lietuvos klimatui būdinga augalija: kaštonai. Tačiau jeigu apipurškinėsite orchidėjas, ant jų gali atsirasti dėmių.


Nors apie Talkšos ežero apylinkių atgaivinimą ir pritaikymą gyventojų poilsiui. Elnio“ teritorija pagal užterštumą – orchidėja tarp žibučių, tik blogąja prasme“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...