2017 m. vasario 16 d., ketvirtadienis

Darbo birzos kursai kaune

Darbo birzos kursai kaune Kauno teritorinės darbo biržos direktoriaus 2017 m. V-16 patvirtinti 2017 metų Bedarbių ir įspėtų apie atleidimą iš darbo darbingo. Mokymo programos pavadinimas, Suteikiama kvalifikacija, Paslaugos teikimo vieta, Trukmė sav.

Darbo birzos kursai kaune
Mokymo teikėjas: Utenos regioninis profesinio. Aš kai paskutinį kartą buvau Kauno darbo biržoje, paklausiau savo. Kauno Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centre laukiami ne tik darbdavio atsiųsti dirbantieji ar atvykusieji mokytis savo iniciatyva už. Atsiliepimai: +354 -0; Pranešimai: 11515; Kartu nuo: 2010-01-17; Miestas:Kaunas; Buvęs:xixas.


Darbo biržos organizuojami "kursai". Gal kas zino,kokie kursai numatyti kauno darbo birzoj paskutini ketvirti. Priimami mokytis asmenys su darbo biržos, darbdavio siuntimu arba mokantys. Užsiregistravusieji apie kursų pradžią informuojami telefonu. Programų trukmė įvairi: nuo 1 dienos iki 150 darbo dienų. Profesinis suaugusiųjų mokymas finansuojamas darbo biržos lėšomis.


Lietuvos darbo birža, Kauno, Marijampolės, Vilniaus darbo biržos ir joms priklausantys skyriai. Mokymai vyksta Klaipėdoje, Kaune, Vilniuje. Laukiami ne tik darbdavio atsiųsti dirbantieji ar atvykusieji mokytis savo iniciatyva už asmeninius pinigus, bet ir bedarbiai su darbo biržos siuntimu.

Darbo birzos kursai kaune
Vaikinas su pagyrimu baigė šaltkalvių kursus, įsidarbino viename. Tačiau 2015-aisiais tiems, kam nepavyksta rasti darbo ilgesnį laiką. Tą patį sako ir Prienų darbo biržos vadovas, teigdamas, jog tokių asmenų biržoje yra 30 proc. Tokie kursai galimi galbūt tik tuo atveju, jeigu asmuo turėtų trišalę sutartį.


Juokingiausia, kai Kauno darbo biržoje, mano konsultantė sako - eik daryk verslą. C ir CE kategorijas,susiradau darbdavi nuvaziavau i darbo birza ,pasakiau kad radau darbdavi kuris sutinka. KAUNO TERITORINĖS DARBO BIRŽOS Raseinių skyrius, Įmonės informacija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...